Fullos csajszi, de agya nem sok van. A svédek bukták a csatlakozás esélyét, akkor miért akar mégis velük együtt csatlakozni, mikor egyedül sokkal esélyesebb, de legalábbis ezerszer gyorsabb lenne?
Az ukrán sikereken nem nagyon van mit felnagyítani, így a 3 napos villámháború 360-ik napján, mikor kevesebb terület van ruszki kézen, mint 1 éve, mikor a terrortámadást elkezdték. 🙂 Ez nagyjából mindent elmond a hadi helyzetről, nem kell ehhez a brit hírszerzés.
Nem véletlen, hogy a ruszkik naponta sivalkodnak a szankciók miatt, meg követelik a "békét" (gyk, ők is tudják, hogy a mostani helyzethez képest csak csökkenni fog az általuk megszállt terület nagysága, nőni tuti nem. 😃)
Na, kemény vagy, jó pihenést! Szerintem minimum egy kutya a kettő, sőt, mivel a brittek az amcsikkal együtt a fő bujtogatók, hitegetők, alantas érdekeik mentén nyilván, hogy az ukrán sikereket felnagyítva hajszolják őket a vesztükbe, tehát nem kizárt, hogy jóval jobban fölé lőnek, mint az oroszok alá.
Jó eséllyel gyorsan csatlakoznak majd. Erdogan is jó eséllyel bukik idén, de ha nem, a földrengés után akkor is rá lesz szorulva a Nyugatra, mert csillagászati költségei lesznek a helyreállításnak, szóval sokkal kisebb a mozgástér a kekeckedésre, mint eddig.
Ha meg a török beadta a derekát, az ungaris dagadt kis putyinpincsi már nem sokáig ugrál egyedül. 😃
Felmondtam, és hazajöttem, majd tavasszal megyek ki újra, ha már ennyire érdeklődsz a magánéletem iránt. Addig élvezem, amit kerestem, meg a korlátlan szabit. Tudod, a hanyatló Nyugaton nincs rákényszerítve az ember a nonstop munkára, mint jobbanteljesítő Mo-n. 😉
Esetleg hasonlítsuk össze, hányszor hazudott a brit hírszerzés, meg hányszor a ruszki védelmi minisztérium. :)
Az bizony. Értem persze, hogy a ruszkihívek egy szintén ruszkihívő, 85 éves újságíró bármilyen bizonyítékot nélkülöző írása után már azonnal látják az amcsi békaembereket. 😄 bezzeg az ezer tanúval megerősített bucsai vérengzés, az csak kitaláció, ugye? 🙄
Mellesleg a kard blog volt az, amelyik elkezdett gyűjtést szervezni a kárpátaljai magyaroknak - persze érthető, hogy az ávósoknak kínos az eset, mert kitűnően megmutatkozik a kontraszt aközött, ahogy a kard blog valóban aggódik az ottani magyarokért, meg a ruszkibérenc ávósok kamuaggodalma között, akik a kinti magyarokat ugyanúgy ürügyként használják, mint a botoxpofájú kgb-s az orosz kisebbséget.
Kína, Észak-Korea, Irán és Szíria vajon szokott segélyeket szállítani ilyen helyekre? Segély alatt természetesen nem fegyvereket és terrorista-támogatást értünk.
Ez valóban rendes tőlük, hogy segélyt szállítottak Ukrajna egy, a ruszki horda által ideiglenesen megszállva tartott országrészének.
Szép, hogy ilyen világosan kibukik, hogy a putler szerint a "kisebbségek védelmében" indított háborúban az orosz kisebbség pont úgy szenved, mint az ukránok - putler újabb hazugsága bukott meg.
Ugye, milyen jó, hogy az éhenfagyott, hanyatló Nyugatra lehet ilyen helyzetekben is számítani? :)
OROSZ-UKRÁN háború