Egy s vagy két s ne köss bele ..Mert a szomszéd nyugaton is volt!! Amúgy ki mellett álltunk a 2 dikban?? Akkor mi a probléma..vesztettünk.Meg jó hogy nem Hitler nyert most szolga lenne a világ a felsőbbrendű kékszeműeknek.Te is!! Én is!! Sok szovjet halt meg akkor,, hogy nem igy lett!!
Magyar területen is tároltak szovjet atomtölteteket. Meg az NDK-ban és Csehszlovákiában is. Kettős állampolgárként ezt hogyan értékeled? (kisebbség, egy s-sel)
Elég ha Ukrajna NATO tag akart lenni közelebb az oroszokhoz,a kissebséggel való brutális bánásmódrol nem is beszélve az orosz kissebséggel szemben ,keleten!! Nem lett volna háború Amúgy a Kubába atomot vivő Hruscsov sem tetszett az usának,egy hajszálon múlt a 3 dik!!Hát puttyinnnak sem tetszett volna ha az amcsik a határnál vannak!!
"Magyarországnak biztonsági okokból szüksége van egy nagyon erős európai és transzatlanti együttműködésre." Semmi kifogásom sincs az ellen, hogy kettős állampolgárként rombold Orbán tekintélyét vagy orosz állampolgárként rombold az orosz elnök tekintélyét, bár ezt megteszik ők maguk is.
Igen ?? Akkor az USA háború mind legális, jogos volt!! A japánra ledobott atomtol kezdve, a nem létező tőmegpusztito fegyverek miatt lerombolt Irakig..stb!! Ők a terrorista állam .!!! Több ember halála kötődik hozzájuk ,mint a földön az összes államnak!! Hitler csak kifutó volt!!
A cikkből idéztem. Nem én írtam a cikket. Azt akarom mondani, hogy mindenki fölteheti magának a kérdést, hol a fölény és meg is válaszolhatja magának. Még a topic főokosai is. 2022 márciusában tesztelték a mágnestekercset, mielőtt útnak indították volna az ITER-be. Amikor az oroszok megindították a háborút februárban, akkor szinte már kész volt mágnestekercs, amit már a háború első évében szállították le.
Oroszország agressziójáról (2008) https://mandiner.hu/cikk/20140902_orban_viktor_oroszorszag_agressziojarol_2008 2014. szeptember 2. Orbán Viktor Oroszország felemelkedésével és a katonai agresszió útjára való lépésével egy másik korszak kezdődött el, ahol Magyarországnak biztonsági okokból szüksége van egy nagyon erős európai és transzatlanti együttműködésre. ... Meggyőződésem, hogy közép-európai népeknek kötelessége, amikor független országot ér katonai agresszió, egyértelműen és világosan beszélni. Szerintem bennünket, magyarokat 1956 miatt különösképpen terhel ez a kötelesség. Ezért amikor egy független államot az oroszok katonai agresszióval megtámadnak, akkor nekünk világosan, egyenesen és helyes erkölcsi alapállást elfoglalva érdemes megszólalni. ... A ma bennünket körülvevő konfliktus lényegi ténye pedig úgy hangzik, hogy Oroszország egy másik független állam, Grúzia területén katonai akciókat hajt végre. Ez az a tény, amiről nekünk véleményt kell kialakítani. Minden más csak mellébeszélés, önfelmentés és a szocializmusból itt maradt erkölcsi relativizmus maradványa. Ezért azt javaslom, hogy beszéljünk egyenes és világosan: ami katonai agresszió, az katonai agresszió. Méghozzá egy olyan katonai agresszió, amely nem egyszerűen csak egy vitatott területet, terület fölötti dominanciát céloz meg, hanem egyértelmű fenyegetést is jelent minden olyan vezető és állam számára, amely korábban a Szovjetunió birodalmához tartozott, és ma Nyugat-barát, vagy Nyugat-baráttá akar válni. Grúzia sorsa egy jelzés a többi olyan Nyugat-barát kormányzat irányába, aki azon töri a fejét, hogy a NATO-hoz csatlakozzon – rögtön elsőnek Ukrajnát kell megemlíteni ... _______________________________ Az internet nem felejt. Valaha volt egy fiatal, demokrata Orbán is.
Maga a cikk magyarázza el, de csak azoknak, akik nem funkcionális almafabékák vagy nem ennek a topicnac főbutái. "A nyolc kettős gyűrű közül az elsőt 2016-ban tekercselték, illetve
tesztelték, az utolsót pedig 2019-ben. 2021 márciusában befejeződött a
tekercs vákuuminjekciós szigetelése, ez a gyártás egyik legbonyolultabb
és legkritikusabb szakasza. 2022 márciusában tesztelték a
mágnestekercset, mielőtt útnak indították volna az ITER-be." Külön is fölhívom a figyelmedet az évszámokra.
Jól olvastad!! Szegény oroszok háboruznak, de közbe ilyeneket visznek a nyugatnak!! Hogy lehet ez?? Választ valaki ukránoldalról?? Na urak?? Ki magyarázza el ?? A másik topicból a főokos??
Azt olvastam, hogy behajózták Franciaországba a kétszáz tonnás orosz óriásmágnest és nem azt, hogy behajózták Oroszországba a kétszáz tonnás francia óriásmágnest. Hol a fölény?
OROSZ-UKRÁN háború