A kommentekből kiderül, hogy ez még márciusi felvétel, amikor bevonultak az oroszok. Látszanak is a teherautók. Persze nem azért vonultak fel ukrán zászlókkal, hogy üdvözöljék őket.
Kárpátok Géniusza most véresre vakarhatja a fejét. Elfogyott minden barátja és szövetségese, aki maradt azt meg kokiztatja az egész világ. Trumpli is kiesik a sorból, Németek nyomtak épp egy nagy sallert neki, tényleg csak Irán, Észak-Korea és Oroszország maradt már orbánckának.
Nagyon idegesek a trollok, mert még az USA időközi választása sem úgy alakul, ahogy tervezték. Félnek, hogy ha már nem lesz itt értelme trollkodniuk, a feletteseik őket is a frontra küldik, hogy a testükből építsenek pontonhidat a folyóra.
adminisztrátor
csütörtök, 20:37
Moderációs esemény történt "waddah-attar" felhasználóval szemben. Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-11-15 20:37-ig
A moderátor indoklása: offtopik ízléstelenkedés.
Kétlem, hogy ez az ukránoké lenne. . Tegnap esti ukrán hír: "Zelenszkij a CNN-nek adott interjújában kijelentette, hogy nem utasítja el az Orosz Föderációval folytatandó béketárgyalások ötletét: "Az ultimátumokon kívül nem hallottam semmit az Orosz Föderáció jelenlegi elnökétől... De nem zártam be az ajtót, azt mondtam, hogy készek vagyunk beszélni Oroszországgal, de egy másik Oroszországgal, amelyik valóban kész a békére, aki kész beismerni, hogy megszállók... Mindent vissza kell adniuk. föld, jogok, szabadság, pénz, és eddig nem hallottam ilyen kijelentéseket az Orosz Föderációtól, sem Putyintól senki mástól." . Zelenszkij elnök már november hetedikén ismertette a tárgyalások – tehát nem a békekötés, csak a tárgyalások! – öt alapfeltételét az ukrán fél részéről. Ezek:
OROSZ-UKRÁN háború