Ha az USA, ha az EU, ha a NATO . Ezek csupa feltételezések. Ennek annyi a valószínűsége, minthogy én azt mondom: az oroszok mindenképpen megtámadják Ukrajnát és/vagy elcsatolják ami nekik kell.
"Kimondta Szijjártó Péter: nem támogatja Magyarország az Ukrajnának szánt közös uniós hitelfelvételt" Végre egy épelméjű ember, ebben az Európa és hazaáruló csőcselék között
Bár, mint írtam korábban, anyai nagyapai ágon német vagyok, de a németek is deportálgattak rendesen. Ettől függetlenül - mint ahogyan már korábban sokszor leírtam - számomra, mint magánember számára a háború, mint konfliktuskezelés, elfogadhatatlan, és az agresszor(oszok) szerintem az oroszok. Nem tudom, ezt miért nem értitek. De ennek a konfliktushelyzetnek a kialakulásához jelentősen hozzájárult a NATO/USA nyomulása és felelőtlen ígérgetése, valamint a jelenlegi háborúnak csak egy haszonélvezője van, és most nem Zelenszkijre gondolok, hanem az USA. Gazdaság, USD, terület és bányavásárlások Ukrajnában, stb.)
Törölt felhasználó2022. 11. 07. 14:27
Megsebesült az orosz katona, azért fekszik, ráadásul három gránátot dobtak rá, mindhármat lazán elhajította, a társai kimentették, túlélte. https://youtu.be/1X9bcyw3NJQ
OROSZ-UKRÁN háború