Már biden is megemlítette, hogy az ukránoknak fel kellene adniuk a területeiket, de csak amiatt, mert a fegyverekért az amcsik is igényt tartanak rájuk. Majd úgy járnak, mint a lengyelek , egyik fele lett a németeké, a másik az oroszoké. Nekik meg marad a semmi.
Nem tudom, mit vártak? A kórházakból, óvodákból, iskolákból, a civil lakosságot pajzsként használva lövöldözték ki az orosz tankokat, óriási veszteségeket okozva. Z. meg veri a mellét, hazafiként bujdosva a bunkerben. Én csak azon csodálkozom, hogy az oroszok még bírják, hiszen a nagyon szakértők már 100 nappal ezelőtt azt állították, hogy már csak 3 napra elegendő tartalékuk van. Európa közben meg a csőd szélére jutott, az amerika csatlós politikusainknak köszönhetően. Remélem nem ússzák meg a nép haragját, számon lesznek kérve a döntéseik miatt!!!
Mert valljuk be, az nem túl intelligens stratégia a legfőbb Pelenkás és ójrópai vazallusai részéről (értsd: főként a polákok), hogy vadiúj fegyverrendszereket visznek be aranyáron 7/24-ben, melyeket aztán még lefóliázott állapotban vagy szétrakétáznak az oroszok vagy megszereznek a harctéren, aztán lekoppintják őket illetve lekoppintatják a kínaiakkal oszt' mehet sorozatgyártásba... fizetés olajban és gázban. 🥳
Törölt felhasználó2022. 06. 06. 07:41
Éjt nappallá téve kellett volna tárgyalnia a z-ongoristának és kulabá'nak akkor, amikor még lehetett (volna)... vagy ha nem, hát meg kellett volna fogadni Mr. Kissinger jóindulatú tanácsát kb. 1-2 héttel ezelőtt: .
Ez a Hitler vs. álliberálisok párhuzam eddig fel sem tűnt nekem. Tényleg döbbenet, hogy az álliberálisoknak bő 80 évvel Hitler berlini olimpiája után még nála is szabad sokkal de sokkal nácibbnak lenniük...
Nem hiszek a véletlenekben,és abban,hogy éppen most gyerekek előtt tört meg a a magyarokkal szembeni 60 éves veretlensége az angoloknak,az a meglátásom szerint a jövőbe veteti a folytatást Magyarország és Anglia számára is.
OROSZ-UKRÁN háború