jól mondod, sajnos nem ez volt az oroszok érdeke, hanem a területrabló és népírtó barbár háború, annak ellenére, hogy a fél világ próbált (volna) tárgyalni velük
Törölt felhasználó2022. 05. 03. 21:51
Léptem, további kellemes méjnsztríminget kívánok a világnézeti klub tagjainak... :)
"Úgy tűnik, Ukrajna azt tervezi, hogy területvédelmi egységeket küld erősítésként néhány területre: Az ukrán parlament állítólag törvényt fogadott el, amely lehetővé teszi, hogy ezeket a helyi egységeket a bázisrégiókon kívül is bevethessék." https://twitter.com/michaelh992/status/1521472020294377473
Nekem meg úgy tünik ,hogy lavor elvtárs nem kendőzetlenül azt mondta amit gondol,ha mégis,akkor orvosi eset, hanem amit a nagyfönök elvárt tőle,mert épeszű ember az oroszok gaztetteire mondta volna,hogy az maga a nácízmus,meg persze Putyin, az ukrán népről való kijelentésére.Szóval ,Lavrovnak sikerült Goebbelszi magasságokba jutnia amikor a nácikról beszélt másokra mutogatva.Hisz a fönöke Putyin és Hitler ugyan abból a gonosz lélekből táplálkozik.
hamarosan itt a Fauda 4. évad, előtte pedig még felvezetésnek jó lesz a Teherán 2. évad :-) ajánlott még a témában (Fauda light): Az oslói lány | A Netflix hivatalos oldala
Ez sajnos nem ennyire faék-egyszerűségű, azt te láttatni szeretnéd. A külügyminiszter vélhetően úgy gondolta, hogy mindazok után, ami az elmúlt közel 9 év alatt történt, immár kendőzetlenül kimondhatja, amit a nácizmusról gondol. A filmes topikban néhány hete ajánlották a Fauda címen futó - amúgy kitűnő! - sorozatot... sztem nézd meg legalább az első néhány részét (videán elérhető). A modern izraeli és palesztin emberek között jó közelítéssel kb. ugyanolyan jellegű (ősi időkre visszamenő) etnikai rokonság van mint az oroszok és ukránok között... mégis emberemlékezet óta ölik egymást. Teljesen értelmetlen felvetni azt a kérdést, hogy akkor most melyikük is a náci... (?) . Tárgyalni kellett volna végkimerülésig, vazze... a fekáliát innen már lehetetlen lesz visszalapátolni a közös lóba.
"Ukrajna mostantól az Egyesült Államok által biztosított ágyúkat használ az Oroszország elleni harcban - erősítette meg Lloyd Austin védelmi miniszter a kongresszus előtt." https://twitter.com/JackDetsch/status/1521511830644043776
OROSZ-UKRÁN háború