Épp ideje lesz megtalálni az alternatív megoldásokat a ruszkik pénzzel tömése helyett. Vagy csak azért, mert tőlük jön a gáz, meg az olaj, akkor nekik most már mindenhol mindent lehet az idők végezetéig?
Sajnos Zelenszkij eddig sem a kompromisszum készségéről volt híres. Lefegyverzésbe sem megy bele szerintem. Nem ez a feladata. De szeretnék meglepődni.
Észre sem veszítek, hogy milyen szépen kijátszottak mindenki mindenkivel. Aztán majd, ha gázhiány miatt nem lesz meleg a lakásban, ha benzin nem lesz a kutakon csak horror árban, akkor majd nézzetek USA videót, hogy ott ezzel nincs gond! :) De nekünk olyan jó lett, hogy azt tesszük, amit itt az USA akar, hogy tegyünk. Mi hozzuk önmagunk ellen szankciókat és utána meg mutogatunk, hogy az Orosz tette. Én ezt látom, hogy van egy ilyen olvasata és lehetősége bőven a történetnek, de mint mondtam, majd a gázszámla meg a benzinkúton szintén majd lehet gondolkodni. De táncoljon az a bábú úgy, ahogy én mutatom neki a twitteren. :D
Azt kellene felfogni hogy az oroszoknak ez a legfontosabb pont. Ne legyen NATO ország.
Törölt felhasználó2022. 03. 02. 14:15
A 3. kitételből lesz itt a feszültség. Mert az oroszok nem fognak belemenni hogy nato tag legyen ukrajna, az ukránok meg anélkül nem fogják elhinni, hogy nem fogja őket ismét megtámadni a putyin fél év múlva
Ja, majd Putykó fog engedélyt adni a világ összes országának, hogy beléphetnek-e Nato-ba, EU-ba, meg ide-oda-amoda. Hát nagy büdös lóf*szt a KGB-s pics*jába. Nem is egyet.
"- Ukrajnát fel lehet venni az EU-ba, ha valóban megfelel a kritériumoknak," Ez logikus, de ehhez semmi köze Oroszországnak.
"- Zelenszkij törvényesen megválasztott elnök maradhat," Ez logikus, de ehhez semmi köze Oroszországnak.
"- Ukrajnának örökre ki kell maradnia a NATO-ból, katonailag semlegesnek kell maradnia és minden Ukrajnának szánt külföldi katonai segélyt meg kell szüntetni," ehhez semmi köze Oroszországnak.
- az ukrán kormánynak be kell tiltania és kriminalizálnia kell minden neonáci szervezetet a területén és tiszteletben kell tartani az ukrajnai orosz kisebbség jogait," Ez logikus, de ehhez semmi köze Oroszországnak.
"- a 2014-es krími státuszról szóló népszavazás értelmében a Krímet nemzetközileg Oroszország részeként kell elismerni," az egy elcsalt népszavazás volt.
"- Donyecket és Luganszkot nemzetközileg szuverén, független területként kell elismerni." Donyeck és Luganszk Ukrajna része.
Az orosz tax a következő lesz ha győznek : vissza valami bábkormány, akik ígéretet tesznek hogy közelednek az EU felé, NATO tagság viszont nem lesz. A nép ettől megnyugszik, aztán lehet évekig húzni a dolgot... A mostani balhé előtt se igazán közeledtek az EUhoz az ukránok a nyugat barát vezetéssel... Ezen robbant ki a Majdan is, mert az ukik olyanok mint mi 2004 előtt. Azt hiszik hogy az EU tagság hozza el az életszínvonalat.
OROSZ-UKRÁN háború