Ez így van, de hasonló gazdálkodással annak a plusz X milliárd vizionált bevétel növekedésnek sem lesz nyereség tartalma. Többször posztoltam az X -faktort a cég kapcsán..hát szvsz. éppen most állították fel a székes fordulóban.
Sajnos nem tudom így értékelni, a korábbi szabadalom tulajdonos cég 50%-a helyett ennek az 1/8 -ada már deklaráltan, mindez 1.500.000 huf névértéken...
Szerintem inkább elismerendő, hogy _kt_ majdnem takkra megmondta a részesedés arányát. Ezt a mai kommunikációt pedig olvasgatni kell még, de számomra inkább pozitív mint sem. Főleg azt szem előttt tartva, hogy jogosan mindenki a konkrét hírek hiányát és a bugyuta AI facebook posztokat szidja minden esetben, erre végre egyenes tájekoztatás érkezett a következő pár év terveivel kapcsolatban.
Ezt írta az épdu: "Tőkeáttételes terjeszkedés" . Ahogy Charlie Munger mondta: egy férfi három tényezőn bukhat el: nők, likőr és tőkeáttétel. Az épdu ismét próbál előre menekülni, ahogy a múltban már két leánycég átértékelésével tette. A második volt a geoakku kft. felértékelése. Nem jött be neki egyik sem, hiszen 6 forinton áll az árfolyam. Pusztán szavakkal és hangzatos ígéretekkel nem fogják a befektetőket harmadszorra is beetetni és nem fogják tudni üres szavakkal és ígéretekkel feltornászni az árfolyamot 10 ft fölé. Jó lenne ha inkább arról írnának mikortól lesz tartósan, fenntarthatóan nyereséges a cég pozitív készpénzáramlással és egyre növekvő beruházásokkal vagy osztalékkal. Teljesen komolytalan számomra amit művelnek "befektetői tájékoztatás " címen. Legfőbb ideje lenne, hogy felvázoljanak egy hiteles és betartható üzleti tervet a következő 3 évre, tervszámokkal, várható árbevétellel, EBITDA-val és tőkearányos megtérüléssel, tervezett eladósodottsággal és készpénztermelő képességgel...a faszbúk minden alap nélküli, öntömjénező posztokat meg inkább hagyják el mert többet ártanak vele az üzleti lehetőségeiknek mint használnak...
Tehát megkérdezted az AI-t, mit lehet tudni a GeoAkku Live-ról, és lelkesen másoltad be, hogy megerősítette menüpont korábbi létezését a te kommentedre hivatkozva?
Azzal a kitöréssel végülis mi lett, amiről itt írtál, ami kommentre a vg.hu hivatkozott egy cikkben, aminek az AI összefoglalóját az ÉPDUFERR kirakta a facebook oldalára, és amit utána beküldtél ide?
Törölt felhasználó2026. 08. 31. 13:08
Sajnos számomra a korábban korvonalazódott kiszervezés látszik igazoltnak, a geoakku kft 50%-át emlegeti, de a továbbiakban a geoa zrt tűnik nekem a hasznosítónak. persze a 6% max. is valami de ez már nem 50% a későbbi tőkeemelés során is maximalizálja a 6%-ot.Jól értelmezem?
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995