A GeoAkku élet és működőképességével sokkal hamarabb lesz ismét 25 vagy több. Ellenkező esetben az árfolyam megy vissza a tavaly nyár előtti szintre. Ennek ebben az évben el kell dőlnie!
Köszönöm és viszont, Ez egy ilyen papír.. Legutóbbi ralin is +20% ban nyitott, hogy azonnal ki is fulladjon, ezért mert hiszek benne tartom, most is, 13,25 ön, ha a kép nem szép, eladom és veszem is vissza. Ez az év tiszta horror, de már többször szépet realizáltam így még mindig vastagon pluszos, ma várok mozgást, meglátjuk...
A lakossagi egy teljesen mas semmi koze a piachoz. A piaci akik napi 1-1,5 ciklust mennek az az eletszeru . Teljeden mas tarifa rendszerrel ha napi valodi erdekelnek hupsz.hu ott latod a napon beluli ingadozast ma delben - 200 volt ennyitt kaptal ha betaroltad es 6 utan vissza tudtad adni
kollégám vett 10kWh otthonit. ha mindennap feltölti és elhasználja 20év a megtérülése ő mondta így nem tudom igazolni. meg nem életszerű mindennap elhasználni plusz nem számolt a degradációval.
Mert nem igaz a 10 % 12 ora utan a ki be tarolasi veszteseg cca 10-15 % de vicces lenne ha 12 ora alatt elvesztené a toltest. A szivattyus tarozo magyarorszagon elegge remenytelen . Az energiatarolasra szerintem nem gazdasagos . A litium a jelenlegi megoldas az cca 4-5 ev alatt megterul
Eddig sajnos igazad van, a november ota meglevo 18.51es atlagaram a jelenlegi arfolyam tukreben nem engem igazol. Az elmult 5 honapban sokkal tobbet nyertem volna ha ki-be ugralok es daytradelek, de ez nem az en mufajom, sok sikert neked.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995