Én adtam 5000 darabot és vettem Gránitot belőle meg még 1,5 millióért 8300-on...szerintem jó csere volt, ma el fogom azt adni, itt mikor lesz 10% innen?
https://invst.ly/1k4skd mA50 ás mA200 között 6Ft Árfolyam nem tud még mA50 felett sem zárni. Ezek alapján valaki továbbra is jobbnak látja bukóban kiszállni és rombolni az árfolyamot.
Z:240 Szépen lebaszták az utolsó 5 percben napi minimumra. Akkor most ismét várjuk a következő féléves jelentést. Ma is csak szegényebb lett minden részvényes. :)
nem furcsa, rengeteg ilyet tapasztaltam, pályafutásom, tegnap óta. :) Lehet olyan oka is, mivel nem lett veszteséges, gondolták ráugornak, felhúzzák, és akkor bedobhatják a rossz hírt! Legfeljebb visszakorrigál, ahonnan indult pár napja, ezzel letudva...! Tetszik? 🤣🤣
Farkasfu Úr, Ön szerint nem furcsa hogy elorehozták a jelentést itt, meg tegnap megvaltozott a cég kozosségi tartama.Mi a véleménye?Az igazat amugy megtudjuk jovo szerdáig hogy csak elobb elkeszult s ezért vagy okkal nem vártak jovo szerdáig.
Kockavető Úr, majd ha ennyi idos lesz mint én akkor lehet nehezebb lesz eligazodnia.A vilag folyamatosan fejlodik.Én örülök hogy kb igy lekövetem.Jo hogy itt vannak s itt sertepertélnek, igazi kis csapat alakult.Clubban is várom Önöket szeretettel.
Akko fórum