Gratulálok én is a clubbodhoz! Rápillantottam az előbb. Javult a statisztikád!! hurrá Csak gratulálni tudok! Múltkor 25-ből 25 hozzászólás a tiéd volt, most már van egy "idegen" is benne! Alakul! 👍 Mielőtt azzal jönnél, hogy megköszönőd, hogy olvasom, ehhez nem kell elolvasni.... 🤣
Ez nem az én Akkom.Ez a mi Akkonk.Tán az Őné is lesz egyszer.A sok írás helyett inkább a Clubbot olvasná figyelmesebben.Amúgy jöjjön a Clubba, szeretettel várom.Szerintem Ön az az ember akivel jól lehet beszélgetni.
Na mert a maga Akkojával az elmúlt kb. 1,5 évben sokra mentem volna... vagy mióta is reklámozza? Olyan mint az időjósok. Ha sokat mondják, hogy eső lesz, egyszer biztos eltalálják. Ez lesz az Akkóval is... Hagyjuk. Adok én is egy jó tanácsot: maradjon meg az adott fórum fő témájánál. Jótanács 2: ne kavarjon állandóan többre menne mint ezzel. Emberileg is.
Latja jobban kellett volna figyelnie ...pedig hányszor beraktam a buszos videot.....pedig nezi a Clubbot....érthetetlen.Jotanács, ner cuccot ne nagyon vegyen.Tudja!Emelkedo Napok es hullo csillagok.Az Akko egy emelkedo Nap, de majd meglátja.Jótanács 2:A vén kecske nem hülye ám.
Akko fórum