Az engedélyt csak 2 éve szerezték meg, de nekem a kommunikációból úgy tűnt, hogy túl sok terve már nincs vele az új vezetésnek, értékesítésen gondolkodnak. Értékvesztésben lehet közrejátszhatott az is, hogy annó elkezdtek bontási munkálatokat végezni, mikor még vártak az engedélyre. De ez már jó régen volt, én alig több mint 1 éve vagyok részvényes, így nem vagyok túlságosan járatos a cég múltjában. Nyilván a közgyülin is volt emiatt morgolódás, annyi volt erre a védekezés, hogy akkor még ez jó befektetésnek tűnhetett. Az új könyvvizsgálat egyébként nem bírálta felül visszamenőlegesen a régit, a kiinduló számokat elfogadták valamint új értékbecsléseket végeztek, aminek a következményeit az első féléves jelentésben láthattuk.
Ez kiesik a konyvelesbol mert árulják, a lényeg higy annyiert menjen el mint most a konyv szerinti értéke.Amugy nincs rosz helyen Kt Ur volt ott személyesen.
Ez a hoteles story nem tetszik nekem. Elég sokat költöttek rá. Előtte nem jártak utána az engedély megszerzésének? A felújítás miért kedv kérdése? 2019 óta ha nem is újítják fel, felfelé ment az ingatlan piac, hogy lehet, hogy majdnem dupla áron vették mint amire most becsülik? Bűzlik ez a story. Mást nem mondtak róla?
Végre lett egy posztom, amire több like jött mint dislike :)). Erre hónapok óta nem volt példa, pedig most is vannak/voltak, akik dolgoztak érte... Kicsi dolgoknak is lehet örülni :)
Mert sok 4 % körüli van (intézményi befektetők). Valóban 1000 feletti befektető van, de nagyon sok csak pár száz, ezer darabbal. 100.000 feletti magánszemély, jogi személy pedig nagyon kevés.
Akko fórum