Azért jó,hogy te ilyen jövőbe látó vagy. 2026 elején már előre látsz 2027-re.Sokszor még azt sem lehet tudni,hogy másnap mi lesz.Egyébként,ha befejeződnek a háboruk,akkor az meghozza a gazdasági fellendülést.Mindent újjá kell építeni,minden használati eszközből ujjat kell venni,mert tönkre ment.Most már túltermelés volt,mindig is a háborúk hozták meg a fellendülést.
Toka Úr,lehet itt szépíteni a részvényt,de ez akkor is egy kalap szar.Ilyen jó jelentés után lefele megy,holott a BÉT-en sok papír szépen megmozdult.Szégyen ami itt megy,értem ezt a vezetésre is.
nem lenyom, hanem kicsi és kiszáll. elfogyott a türelem. lesz még ilyen bőven, főleg ősszel, amikor bekopogtat a recesszió. 2027-ben sötét idők jönnek a tőzsdére.
180Ft körül talán lehet fordulat, onnan ez a 230-240-es szint szép lehet. Steinberg Úrból Feleki Kamill lett, minden fókuszunk a wingre koncentrálódik. Akko elfelejtve.
Van 7 részvényem, mindnek tudom darabszámát, és hány forintért vettem kb. Bár ne tudnám, mert akkor pörögne az adás-vétel. Bizony volt időszak amikor 8-10 kötést csináltam napon belül 3-4 papírban 😃 Sok kicsi sokra megy alapon, volt hogy adott hónap végén közel 1 millió haszon volt. Most meg nézem a sok beragadást, van hogy éven keresztül.
Hát részvétem!!😲 Ebbe a szarba bele venni akkora mennyiséggel ,öreg hiba!! Akkor én nem is háborgok ezek után ,szűk 2000 darabbal 296 átlaggal 😲 Mondjuk nekem is volt deltába 440 ezer darab tavaly. Nutexbe meg közel 500 ezer db pár éve. Szerencsére delta mára csak 84.000 maradt, az viszont nagy bukóban 58-as átlaggal. Sajnálom ,és kitartást!!!
Ebben biztos vagyok! És remélem úgy gondolják, hogy a részvényesek fele is prezentálnak valamit, mert ezirányú tevékenységük éppoly kínos, mint az árfolyam!!!
Akko fórum