Pedig novekedes volt 2025 ben is, majd meglátjak de mar Vago elkotyogta ott a szavazos pr-ban.Szerintem sok mindenrol nem tudunk, ezt a 23 milliardos szerzodest is csak azert mert ez megjelenik a jovo héten az ekr rendszerben.
"Az említettek mellett a WING Csoporttal és tagvállalataival is ott vagyunk a tőkepiacokon, nemcsak Magyarországon. Lengyel leányvállalatai, az ECHO Investment és az Archicom a Varsói Tőzsdén vannak jelen. A társaság emellett itthon sikeres kötvénykibocsátó, és a tőzsdén jegyzett AKKO Investben a Mevinvesten keresztül szerzett részesedésével szeretnénk támogatni a növekedést."
Én annyit szürtem le, hogy a zsűriben ott volt Kapitány I is...adhatták volna Lölőnek is, mégiscsak Ő a leggazdagabb meg a van olyan okos ha nem okosabb mint Cukkenberg.
Nagyon egyoldaluan nyilatkozol.Kertelek hogy a masik altalam uzemeltetett forumba irj.-tegnap is vilagosan kerte valaki hogy ezeket a beszélgetéseket ne itt folytassátok-folytassuk.Annak hogy itt megjelentek, mostmar 3 an minden este valami célja biztosan van.-ezt nevezhetném az általad emlitett szarkavarásnak is.Megjegyzem papirugyben itt a legutolso tranzakcio is az enyém volt-tegnapelott délután.Szia s ha van kedve gyere a forumaimba.
Ezzel nincs is semmi baj, sőtt, én nagyon adnám a tiszteletre méltó Toka Úrat, így 70 felett pláne.. csak ne szíts ennyi feszültséget és kerüld a szarkavarást.. Szerintem többen tisztelnének!
Akko fórum