A BÉT honlapján a kapitalizáció 11 Mrd Ft (szóval nem 18), sőt a B + N még bent van 5 % feletti tulajként a vezetőségben (11 Mrd szerint, mert ez a jó!)! Sztem jelezd nekik is, hogy eltévedtek 😁🤭. Bár lehet tudják, hogy nincsenek ott, de a lényeg, hogy ott vannak és ha nem kell ott lenniük okvetlen saját maguktól jelzik 🙃. Amúgy chantili is abba az épületben mint AKKO, náluk még van ragasztott A4-es papír az ajtón, bár az irodába senki se volt, pedig azt gondoltam régi gondos tulajként tudják hol a régi pajti.
Ha valahogy sikerülne 20 feletti EPS-T kipréselni első félévben lehetne esély a menekülésre...de nekem nagyon az az érzésem, hogy szándékosan nyomják le...nyilván a vezetés megbízásából vagy legalábbis tudniuk kell róla... Ezáltal tutira minden biszem baszom eredményt eltüntettek és örüljünk ha 10 felett lesz az EPS
Igazad van, gáz (ez nincs 75.000 Forint)!!! Ugyanennyivel felfele 280 millával nagyobb a cég kapitalizációja (ami amúgy se testes, 11 Mrd., ezen azért Noah úr tekerhetné a fejét)!!! De lehet nem tudja, h ő lett a cég fő.....a! Amúgy meg nem tudom milyen hierarchia rendszer (a realitás több-sokkörös ellenőrzése), komoly menedzsment ellenőrzési és egyben könyvvizsgálás folyik ebben a féléves jelentésben, amit már alsóbb kategóriákban is megugrottak határidő módosítás nélkül. Munkamorál, precizitás, megbízhatóság, kiszámíthatóság, bizalom, transzparencia... (csak pár fogalom), ami eszembe jut a csúszások miatt!!!
Szerintem a 260 egész optimista ahhoz képest, hogy a papírban zéró forgalom van. 260 körül bár van egy támasz zóna, de szerintem vérszegény és egy nagyobb öntés úgy megy át rajta mint pinyt. Valahol 24x-25x között van az, ami igazából fogós támasz. Én továbbra sem zárom ki, hogy egy pánik 23x szintig leveri.
AKKO nyrt. a valóságban: sajna olyan, mint a honlapjuk, aki nem hiszi, járjon utána... 2 évvel ezelőtt a Dayka G. utcában lévő székhelyen a több céget is felvonultató épületben az AKKO helyiségeit a földszinten nyomtatott A4-es lapon jelezték az ajtóra ragasztva, hogy megérkeztél... ma már ez sincs. Amúgy a felső emeleten közölték kérdésemre " az ilyenek a földszinten "... A prémium kategóriába bevezetett részvény tőzsdei elismerését reprezentáló "valamit" a legszélső ablakban tárolják, szerintem nagy meleg idején ablak kitámasztónak használják!!! Ideje lenni a helyére rakni!!!
Szia Toka! Sajna nincs digitális lábnyomom, aminek megvan az oka. Nem tudtalak beazonosítani, bár megoldanám, hogy rád írjak. Amúgy logisztikai és biztonsági területen működöm 😉
Laci tudja mar a nevem ha a nev mellé beirja hogy logisztika akkor láthatja hogy számos művem van....de nem a logisztikával kapcsolatos..inkább a biztonsággal.
Hát nem sietik el! Úgy látszik ez a banda is leszarja a kötelezettségeit ,kisrészvényesi elvárásokat, érdekeket, ugyanúgy mint appnál és deltánál!! Kussolnak mint aki beszart, bárminemű híreket infókat nem tesznek közzé egész évben😟
Akko fórum