Franciaország már felajánlotta, hogy biztosítja a szorost. Itt az lehet a gond, hogy egy telibetalált tanker sem fér bele, amiből ömlik az olaj. Kettő szerintem Trump nem bánja az 55$ helyetti 90$-os olajárat, amíg nem ugrasztja meg az inflációt az USA-ban. A 100 feletti már neki is arcvesztés. Beszélgettem az AI-al, a világon van vagy 5mr hordó tartalék olaj. az nem kevés. A magasabb olajár miatt a kitermelés tud nőni, de idő. Féléves szinten is 1-2M hordóval. Oroszok napi 5M hordót tudnak exportálni, és valószínűleg teszik is egy részét így úgy. A szorosba beszorult országok alternatív útvonalakkal, meglévő vezetékek és kapacitások megnövelésével a napi 20M hordó talán felét ki tudják juttatni egy éven belül erre rá tudnak állni. Akkor mi a gond? öböl menti típusú olaj esik ki, de nem öbölmentivel tudják jellemzően pótolni. Finomítási kérdés. Nem egyszerre fogynak el a tartalékok, nem nehéz kigondolni, hogy egy nagy, tartalékokkal rendelkező ország milyen könnyen tud lerohanni egy már kivérzett országot. Új világrend, amit a kicsit szívnak meg. Minél több tartalékot használnak fel, annál több idő a visszapótlása, azaz normál fogyáson felüli plusz kereslet hosszú hosszú ideig. Röviden: olaj lesz, de minél tovább húzódik a tartalékok felélése, annál inkább közeledünk majd valami új világrend felé. De 1-2 hónap nem probléma, kb. ennyi idő van rendet tenni arrafelé.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.