Michael O'Leary már sok marhaságot mondott eddig, neki az a feladata, hogy a többi konkurenciát szidja, ne is hallgatok agyon rá. Csődöt sose várok a cégtől, de most nagyon érzik a befektetők, hogy lehet ütni a céget és nem várom ki, hogy -40-50% bukóba legyek, hogy utána meg várjak valami jó hírt. De az is biztos, hogy nem normális ami ennek a cégnek a részvényivel történik.
kezdem megérteni, miért mondja Michael O'Leary RyanAir vezér. hogy a Wizzair a csőd felé tart. Szégyen ez a cég. Pár éve 40 font felett volt, most 10 font alatt
Ennek a részvénynek nincs sose pozitív hír, mindig csak a reménykedés, hogy egyszer valami jó hír jön, de semmi. Én ma feladtam, mert a Wizzairt addig döngölik majd a fölbe, ameddig akarják a shortosok és persze 2-3x annyit esik mindig, mint a többi légitársaság.
meghallgattam...ez nagyon gáz. Alig több mint 1 hónapja még 20 fontos célárat mondott. Bár most célárat nem mondott... szerintem 14 font se lesz fél éven belül se... Sőt...szerintem tartósan 10 font alatt lehet az árfolyam, akár fél évig is. Miért nem emelnek árat ?
Az ember esetleg abban bizhat, hogy esetleg a manapság már alig a hirekben lévő orosz-ukrán háború, az amerikai leterheltségen keresztül esetleg a végéhez közeledhet. De valószinüleg ott se lesz semmi. Zelenszkij olyan elánnal akarja folytatni a háborút, mintha ki se tört volna. Nem akarja beengedni az EU-s szakembereket a Barátság vezeték megvizsgálására...a pénzt meg kéri... Nevetséges
Jobban megnézve az angol chartot, hetesen egy marha nagy csökkenő ék rajzolódott ki. Ha ebből végre sikerülne kitörnie, akkor abból óriási tűzijáték lenne hetes távon!
Jól szét cseszték az árfolyamot 2-3 hét alatt az agyonshortolással 6200-6300 szintekről, Irán meg feltette rá a kenetet. Talán lehetne itt belőle egy szép nagy duplaalj ezek után.
A Ryanair igazából nem érintett a járattörlésekben. és a gépek is sajátok. Hatalmas piaci előnyt szerzett így. A Wizz azzal tudna védekezni, hogy a neo gépek 20%-kal kevesebbet fogyasztanak.
amennyire emlékszem, talán átlagban pont fordítva van inkább, hogy - a példádnál maradva - míg a Ryanair 55 eurón repül, a wizz ugyanazon az úton csak 50-ért, mert ismertebb/nagyobb a Ryanair, emiatt drágábban tudja eladni ugyanazt az utat, ráadásul úgy hogy még a gépeik telítettsége is jobb valamivel. többivel egyetértek amit írsz.
ez egy remek indok a managmentnek, mögé bújtatnak mindenféle más dolgot is, meg túl is tolják, biztosra mennek. Valószínűleg jön a 9,6. máshogy gondolkodnaunk mi, akik nézzük régebb óta meg az új játékosok. Mi azt mondjuk, hogy már minden szar benne van, tényleg, mi jöhet még. Aki most néz rá: diszkont légitársaság, tuti lefeleződik vagy tönkre megy. Lehet még sokkal rosszabb, ha egy EU turista helyen valaki valamit robbant. és még mindig nem 100$ az olaj. USA meg más nem is beszél rezsim váltásról. És még 1 hét sem telt el.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.