Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
de ez nem a vírus miatt van az csak egy kiváló ürügy majd jövőre megírják h hát igen, végül is nem volt ez annyira veszélyes, de jobb volt félni mint megijedni
valóban középsúlyos mégis belerokkant a félvilág gazdasága 1 hónap alatt, a dominó effektus miatt, és kiderült a menyasszonynak pöcse van sok mindenhol kapitalizmus rulz
Az elmúlt 24 órában 525 ember halt meg, a vészhelyzet kezdetétől az áldozatok száma 15 887. Összesen 21 815 ember gyógyult Olaszországban, plusz 819 ember az április 4-i szombathoz képest. Intenzív kórházi hospitalizációk -17 és a tünetekkel kórházba került emberek -61. A sürgősség kezdete óta 128 948 ember fertőződött meg a koronavírussal, ami 4316 növekedést jelent a tegnapihoz képest. Az eddig elvégzett tamponok száma 657 224. A tegnaphoz képest 34 237 további tamponot hajtottak végre.
nekem mindegy kínában egyrészt nem tudod mi történt és senki sem tudja másrészt ott sem akar hullahegyeket a kormány, de egy halottat sem ha nem muszáj ez egy középsúlyos vírus
Melyik reszet nem erted. a belinkelt 66%-os sved halalozasi ratanak? Latjuk hogy nem megy neked a matek fci, de segiteni probalunk neked! 606 lezart esetbol 401 halallal vegzodott Svedorszagban? Kepzettebbeknel ez 66,17%, nalad 6,6%? https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/
érdekes. de kínában nem voltak hangadók mégis totálisan lezártak városokat , mert "influenza járvány van" és ezen gondolkodj el ne azon hogy márió se@@e viszket mert nem sétálhat a tengerparton dalolva
nekem mondod? értem azt kell megérteni, hogy amíg a tömegek úgy gondolkodnak, ahogyan itt egyes hangadók, a politika nem mer engedni ugyanis, ha meghal utána két ember elsöpri a népharag az eü szakemberei itt is elmondták annak a komoly illetőnek, hogy ez egy középsúlyos járvány és nem fog magyarországon berobbanni az olasz/spanyol életvitel miatt ugrott meg, de az sem kezelhetetlen mint látjuk nálunk a töredék leírtam már sokszor: nem fog olyan méreteket ölteni, ami komolyabban akadályozná az eü működését de minek is magyarázok ott vannak a szlovák, cseh, osztrák adatok lehet nézegetni
Nem, én csak a szabad levegőről írtam, a maszk szükséges zárt térben, különösképpen, ha mások is vannak ott. Pl. boltban, sőt, ott a gumikesztyű is ajánlott.
szörnyű,de a videoban is látható,hogy a sofőr egyáltalán nem hordott védőfelszerelést és sűrűn törölgeti az arcát, fejét, igazgatja szemüvegét, vagyis elképzelhető, hogy a kezéről kerültek át a vírusok elég nagy számban. állítólag a vírus számossága is számít. kevéssel megbírkózik az immunrendszer jobban.
Most mutatta a hirado,tömegek a Margitszigeten fiatalok idősek,napoznak ,kutyákkal kézenfogva sétálnak,tegnap még illegális gyorsasági verseny is volt!! Hát Ennyi eszük van,közben a fertőzöttek száma 62%-a pest megyében van.Az az érzésem ennek bőjtje lesz.
Egy mesterkélt statisztikát próbál babos előadni, ő nem a fertőzöttek számához hasonlítja halottakat, hanem a gyógyult és a halottakhoz összegéhez képest.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live