Azon mar tul vagyok! Most epp egy szep levelet fogalmazok epp! Nem parazok! Ha eladjak visszaveszem csak azerr irtam hogy egy ontes lehet egy kenyszeelikvidalas! A furcsa az hogy 1450 nel nem, pesig eltelt 2 honap, hamem most a bejelentesek elott akarjak megtenni!
A mai -3200 BUX mellett, elég szépen tartja magát. Szerintem, nem esik el az 1600. Fölötte fogunk zárni. Ez az év szerintem is kuka. Jövőre meg meglátjuk.
Őszintén, engem már hidegen hagy. Annyiszor eljátszották már ezt, senki nem dől be ennek. Aki még mindig benne van, az már ezt az évet minimum kivárja szerintem.
A rendszer be van állítva és ha a veszteség elér egy % akkor nincs menekvés. Ha hitelt használtal vásárlásra, még ha részben is, és az ár ment le, mint ahogy ment, ez katastrofa.
Ha TE tőkeáttétellel (hitelre vagy határidőre) vásárolta a 4iG részvényeket, a számládon egy bizonyos összegű saját tőkét (fedezetet) kötelező fenntartanod. Mivel a 4iG ára hatalmasat esett, a számládon lévő fedezet értéke a kritikus szint alá süllyedhetett. Ha a fedezet eléri a minimum szintet, a jogszabályok és az üzletszabályzat alapján az Erste köteles értesíteni hogy vagy utaljál be még pénzt (fedezetet), vagy zárj le a pozíciót. Ha nem teszed meg, a rendszerük automatikusan és kényszerből fogja eladni a részvényeidet (kényszerlikvidálás), hogy a brókercég ne szenvedjen veszteséget az Te hiteleden.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.