Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
1791akipoV kedd, 19:39
Előzmény: #89775  OTP-TOP
Pénteken eladtam, sokáig tartottam... biztosan hamarabb kellett volna adnom vagy kitartani még egy napot... Nem bírtam már ezt a hosszú csorgást és a "szabadesést". Az a kérdés, hogy ha jól "irányított volt" és ment ahogy "tervezték" ugyan kettőször kellett Gellért-nek megtámogatni, hogy lesz-e benne még egy csavar? Fel vagy inkább le? A 2500 fontos volt nekik és 2600 lett. Múlt csütörtökön a 2600-ot védték a nap végéig. Ha "kihasználható" a pánik akkor miért ne. Nem tudom... Nem mindegy, hogy mikor vesszük a jegyet a vonatra.
Worthington
Worthington kedd, 19:20
Előzmény: #89777  feel
Csak igazam lett, pénteken már ezt vártam a "csártok" alapján! :) Holnap a 2800-at kell ostromolni! 
Nemtommilesz
Nemtommilesz kedd, 18:09
Előzmény: #89774  Kosto97
Mit szokott Kawaszabi mondani? Hegymászóbakancs fel, termosz tea bekészít, 3000 -es csúcstámadás? ;)
OTP-TOP
OTP-TOP kedd, 18:08
A munkánál csak a hírek (Hirtenberger, Axiom) és az árfolyam emelkedése volt komolyabb ma. Erős! Az árfolyam viszont gyenge.
A jóárasítás a háziasszonyoknak is megvolt, a nagybefük felé is lehetett olcsón gyűjteni.
A közgyűli előtti petting is elindult, osztalék nem véletlen került napirendre.. A leányzót még vonzóbbá akarják tenni.
Március nehézségei elmúlnak (reméljük) hamar.
2 dolgot (csak) továbbra is gyanítok. A cégnek, brókerkörökön keresztül volt szerepe az alacsony árfolyam elérésében. Ugye Mr.LockUp.. Virág Feri és a Konzum esete pl..
Másik, hogy az általunk nyárra várt 4.000 Ft talán közgyűlésig is meglehet, ha CSG-vel összebútorozós kaliberű, konkrét hírek érkeznek. Geli nem hülye srác, csak húsvét előtt néha az alamuszi nyuszi nagyot ugrik..

A CSG is a tűz körül ólálkodik szerencsére, ami plusz piac. A nagyok emésztgetik még ezen híreket. 
Lényeg, h. emelkedjen az árfolyam, mert a csak dumára a befektetők gyorsan inasba rakják a menedzsmentet/árfolyamot, mint Gundalf gyerek az Alk.Védelmi Hivatalt (új nevén Állambiztonsági Bohóc Szakkör) 
Az egybites propagandával, úgy látszik végül egy bites szakmával bíró srác b.szott ki. Nem kicsit. Nagyon🙈
Gellért pár év múlva nemzetközileg is megkerülhetetlen szereplő lesz! Ahogy pár évtizede ilyen figura Cs. Sándor is. A.K.A a rossz tréder (by Pomperj a rajzmester). 
Kattognak biztos sok helyen az agytekervények, hogy esik v. emelkedik adott hírek (választás, Irán, cég bejelentései) hatására, amik jönnek még ápr. 30-ig. 
Ha gyorsan lebarmolták az árfolyamot, akkor  menni fog az az ATH is idén. Csak akarat kell, SAFE hitel, plusz pár béke, azaz háborús helyzet trump részéről (inkább ne!). Rubio szerint pár hét és Iránban győznek. Kíváncsiak vagyunk..
Ez nem a Vöröskereszt, a tőzsde kegyetlen tud lenni. Konyhapénzt a fiókban célszerű tartani a gyengébb idegzetű játékosoknak, aki nem bírják cérnával. 
 Sokéves tőzsdei alapelvem: türelem casht terem😉

Jobb időt és árfolyamot a kisbüfiknek!
Kosto97
Kosto97 kedd, 18:03
Előzmény: #89769  Nemtommilesz
Holnap és csütörtökön jelentősen javul az időjárás!😉
feel
feel kedd, 18:00
Előzmény: #89772  Nemtommilesz
Szerintem nem volt.Ezek szerint meglesz a Safe hitel valasztas utan.
feel
feel kedd, 17:56
Azert zaroban 2.600ft-on tobb mint 26k-t megvettek.
feel
feel kedd, 17:53
Előzmény: #89767  BigProfit
Nem cenzura mert torlom mindegyik oldalt.Mondjuk mar kezdem megunni.
Nemtommilesz
Nemtommilesz kedd, 17:45
Végére értem a napi olvasatnak. Izgalmas nap volt. Mit gondoltok, mi várható holnap és csütörtökön?
Nemtommilesz
Nemtommilesz kedd, 17:40
Tisztelt Fórumtársak!
Könnyítsük Feel és egymás életét, hogy a politikát és egymás sértegetését elhagyjátok! Köszönöm!
BigProfit
BigProfit kedd, 17:39
Cenzúra megy keményen😂 
Nostromo kedd, 17:39
Törölt hozzászólás
feel
feel kedd, 17:39
Kovetkezo politikai hozzaszolsok 15nap fugenel indul.
kardos74 kedd, 17:36
Törölt hozzászólás
Ahham kedd, 17:35
Törölt hozzászólás
BT55 kedd, 17:33
Törölt hozzászólás
Joyce kedd, 17:32
Nem tudom miért kell ez a stílus, április 13-án is egy országban kell élnünk, bárki nyer is. Higgadjatok le

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek