Ez esetben egy kiszorítás is benne van a pakliban? Avagy inkább további részvény kibocsátás várható mondjuk 25 %-ig? Vajon mi lehet a további stratégia ez ügyben?
Később fognak ráébredni akik pánikban eldobálták,hogy irtó nagy hiba volt! De vissza szállni már csak jóval magasabb részvényár mellett tudnak, látványosan kisebb darabszámmal!
30 236 479 db részvény mindössze a közkéz jelenleg! Sztem a pánikoló kicsiktől a későbbiekben is lesznek akik örömmel megvesznek minden részvény mennyiséget!!!
Szia, én K&H BANKNÁL voltam ott is 1 % volt. De itt a fórumon kiokosítottak K&H Értékpapírnál csak 0.34 %. Illetve minel tobbet kereskedsz, ugy megy le. Ha meg napiban kijon az adok veszek vagy veszek adok, akkor feleződik. Nekem most kb 11 Ft reszvenyenkent a koltseg goldban. ( 5 es 6 Ft veszed-adod pl) Nézd meg, érdemes. https://www.khertekpapir.hu/filestorage/21513/KH_ertekpapir_list_of_fees_2026_01_23_hu.pdf?t=1769082108
Én 3 hónapja a netbankot se nyitottam meg!Egy kötést se csináltam!Lehet nem is fogok egész évbe se!Azt akkor mi lesz?Semmi!Nem hajt a tatár!Mondtam a gyereknek is 26 ba nem csinálunk semmit!Pihenünk,nézzük a tévét,motorozunk,autózunk,meg ilyenek!Semmi tétje nincs nekünk nagyon semminek!Nem is akarok már semmit se venni amúgy,csak nyűgöt veszek a nyakamba ingatlanoktól kezdve minden szarral!Olyan hülye meg nem vagyok minnél több pénzem lesz,annál jobban gyűjtsem a bajomat!Én forditva csinálom,annál inkább leszarok mindent!25be mentem jó köröket Rábába,20%,15%,3-4x is belevettem!Fejböl nem tudom de volt 3-4 nap alatt 20% is rajt,ha jól emlékszem!Meg olyan is volt eladtam 1600-on,azt felment 2 hét múlva a francba!Nem tudsz előre okos lenni,csak utólag!
Nekem ott is van, de nem szörfözök és már pluszban, mivel ott is sikerült egy nem túl jó beszállót eszközölnöm.🫤 De itt is lesz annyi ,illetve jóval több is,csak idő kérdése . Nyugalom és csigavér! 😉
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.