Mi szerintünk nem lesz világvége de az pont elég hogy attól kell félni a többi meg nem így gondolja. magyarán attól kell tartani hogy a többi részvényes fog parázni. :)
Azok már eladták ATH közelében, jelentés után :) Valamelyik nap beírtam 4000-4300 kozott parszor megjáratták, valakik szakitottak, utolso fel korben ratoltak a beragadtakra es eltuntek. Lecsusztunk 4000 ala, megindult, akar intezmenyi eladas is jott utana 3500-3700 felé, majd a pánik. Erre még biztos ráállt pár shortos is, mert ma alá mentünk még 100-al a tegnapinak. De zarni kellett a pozikat, felmentünk. A hosszú távú trend még eső szerintem a grafikon alapján. Most billeg a libikóka :) holnap lesz shortos tamadas is, mert még nem dőlt el az irány ahogy látod Te is, és még van bizonytalanság amin lehet cipőzni. Nem jótékonysági egylet a tőzsde, ne legyenek illúzióink! :) szóval terv legyen! Én reggel beállok sávosan vételre, ha megindul, ne a 123456-ik legyek aki venne :)
A holnapi napot vízválasztónak gondolom. Ha folytatódik tovább a tömeges eladás hajlok arra Jászai a cimbiknek jó kiszálló miatt szólalt meg. Az lenne megnyugtató ha újra vissza térne a közepes forgalom. Meglátjuk..
Grat! Szép munka! Szerintem holnap ha nem lesz erő reggel, es nem megyünk 3300 fölé dinamikával és nem tartjuk ebéd utánig, a 3250 nem lesz meg tartósan. Inkabb azt erzem lenezunk 3150-3180 ig a sok realizalo miatt akik 5-10% kozott kivennék . Ha az nem tartja meg, 3100 alá is benézhetünk, addig találd ki, mi lenne a jó döntés :) nem kell mindent visszavenni, csak ami jó a lelkednek
Maradt még több mint 2000db a húszból azt megtartom már. Azt sem tudom választásig merjek e még belepiszkálni. Tolok addig még Telekomba, OTP-be ott nem fordulhat elő különösebb rotty. A dolog érdekessége, hogy továbbra is hiszek ebben simán lehet idén 8000 is de pszihésen nehéz bírni ezt a bizonytalanságot. Maradt 20 misi nyerőm a közel 60-ból szóval nem túl jó most :)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.