Ez igaz, az árfolyam mindig a valóság és így volt ez pár hónapja is...Én másképp gondolom, a hangulat nagyon gyorsan tud fordulní, főleg egy ilyen típusú részvénynél.
Tavaly is csak a hype hajtotta a árfolyamot. Kétlem, hogy a tavalyi rally megismétlődne! Mondom ezt úgy, hogy én is benne ülök. Eloszlott a rózsaszín köd, az àrfolyam a valóság.
Valószínű így lesz. Érdekes, hogy ez sok kicsinél negatív hír, pedig szerintem pozitív. Lesz nagy pénz, amit az előre megadott módon lehet csak elkölteni. Bárki lesz kormányon, arra kell költeni, ami szerepel a SAFE kérelem tervezett költségvetésében. Majd valószínű Magyar Péter, vagy a gazdasági vagy a hadügyminisztere Jászaival fog egyeztetni, a hazai hadiiparról és a "nagy" kézfogás után azok a kicsik akik a választás miatt elszórták, nekiállnak venni a papírt. 3845ft és 356milla
Múlt héten is írtam, sokan lejjebb akarják látni, mindenre csak nyomják a mínuszt... Persze, ha azt írnám, hogy hétvégére 3000 lesz, arra kapnák egy rakás pluszt...
Ez a lényeges belőle!! "a Bizottság rövid időn belül támogatásra alkalmasnak minősíti a magyar tervet is, ezt követően azonban az Európai Tanács jóváhagyása akár heteket is igénybe vehet". Csak az idő a kérdéses!
Tuti, hogy a rábára gondol. Ezzel minket kitömtek rendesen. Reggel, a nyitásig én is reménykedtem abban, hogy visszahúzzák 4e fölé. De a 3900 is nagy falat, ez most itt ragad 4000 alatt. Olyan messze lett az 5000, hogy valószínűleg csak évek múlva ostromoljuk újra.
A 19 hiteligénylő tagállam közül 16 esetében a Bizottság már jóváhagyta a nemzeti terveket; a cseh, a francia és a magyar dokumentum elbírálása még folyamatban van. A Válasz Online információi szerint a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogyA BIZOTTSÁG RÖVID IDŐN BELÜL TÁMOGATÁSRA ALKALMASNAK MINŐSÍTI A MAGYAR TERVET IS, EZT KÖVETŐEN AZONBAN AZ EURÓPAI TANÁCS JÓVÁHAGYÁSA AKÁR HETEKET IS IGÉNYBE VEHET.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.