Én tartom a véleményem, hogy nincs túlhúzva az árfolyam.
Persze bő 1 év alatt 800ról 4000 fölé az több mint 5Xözés és így kell 1 komolyabb pihenő, korrekció,
de talán azt is hamarosan letudjuk.
Az még kérdés, hogy a választás miatt majd mennyi eladó bújik elő folyamatosan,mert egyre többen úgy gondolják, hogy kormányváltás lesz.
Jelenleg a cég kapitalizációja 1280milliárd, a Telekomé 1815milliárd.
4IG rövid időn belül szeretné itthon utolérni a Telekomot. Külföldi érdekeltségei, már most nagyobbak!
Tervezik, hogy majd tőzsdére hozzák az ONEt. Ha ez megtörténik, akkor már valószínű kapitalizációban is nagyobb lesz mint a Telekom. Szerintem akár már 2 éven belül.
Ha így lesz, akkor kiderül, hogy a Telekommunikáció a cégen belül sokkal több mint 3000ft-ot ér.
Lehet, hogy majd a jól termelő külföldiekkel együtt akár 4e-et.
Akkor majd sok befektetőnek-spekinek kiderül, hogy az informatika, hadiipar, űripar, hadiipari informatika nincs is beárazva. (Illetve most még nem volt! Persze bez majd utólag derül ki)
Én úgy gondolom, hogy az árfolyam, most csak pihen és korrekciózik, majd folytatódik a papír átárazódása, ami a 900ft átlépésével kezdődött.
Persze kellenek hozzá majd a pozitív hírek és az is, hogy termeljen a hadiipar, űripar és a cég több külföldi országban is terjeszkedjen informatikai piacon is.
Javuló negyedéves jelentések is majd az árfolyam növekedését támasztják alá.
Innét én 1 év alatt akár a 6000es szint elérését is elképzelhetőnek tartom.
Azt, hogy a Tisza győzelme után mennyi eladó lesz nem tudom, de persze bőven 4000 alá is mehet, 1 eladói hullámban, ahonnét gyorsan felállhat majd.
Valószínű sokan gondolják így és ezért is van ennyi eladó régóta.
Szerintem a Tisza győzelme esetén is a választás után 1 éven belül újabb csúcsokon lesz majd
az árfolyam.
4220ft és 293milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.