Szerintem vannak a bennfentesnél is bennfentesebbek. Az oké, hogy a neresek nagyjából mindent, és mindenkit el tudnak intézni ebben a pocsolyába, és tudják a következő lépéseket, de azért még mindig van nagyobb befolyással bíró erő. Gondolj bele milyen machinációk, pletykák, szúrkálódások vannak egy gyárba, kis cégnél,akárhol. Összefonódások, összefeszülések, mindig van egy nagyobb hatalom, érdek, amikre a kis brokiknak semmi befolyásuk, Sőt még Jászainak se. Sőt még Orbánnak se. És bármilyen furcsa, még Brüsszelnek se. Talán az enolúció csúcsán most a buta Trumpnak súgó emberek vannak. Itt tartunk, ezt akarta a többség,el lehet melyik a jobb világrend, a szavazati joggal rendelkezők mindkettőt átélték már. Az meg hogy a topicba ne hozzuk a politikát? 100% összefonódás van, nem lehet 4ig-ről beszélni összefonódás nélkül. Bízom a 4ig emelkedésében közép/hosszú távon, nagyon sokat köszönhetek a cégnek, de csökkenteniem kellett a kitettségemet.
Szépen esik ez le...Ha így halad a héten 4000 alá be is nézhet...Ha jól tudom az egy erős támasz. Hát feltételezem a korábbi hozzászólásokból senki nem ezzel számolt 2026 első hónapjában.. Vajon megfordul a trend, vagy a választásokig oldalazó esés várható?
Olyan ez mint az időjóslás.Próbáljuk -kisbefektetők-megsaccolni mi lesz a jövőbeni árfolyam.Sok nagy befektető is ezt teszi,igaz nekik"profi"elemzőik,tanácsadóik vannak.Ha nem jön be szívás van.Az elemzők meg zsírosra keresik magukat,míg megmagyarázzák bármely oldal +- eredményességét és jobbnál-jobb tanácsokat adnak ,jó pénzekért.
Azt nem tudom hova tenni, hogy amikor 4300-4400 sávban irdatlan
mennyiségekben vették, valószínű nem hétköznapi emberek, azok akkor
valamit tudtak? Mert egyáltalán nem úgy néz ki, hogy nem hogy az 5000
sáv, de a 4500 sáv is láthatáron lenne?
26:1 arányban én nem fogadnék rá,hogy a zsarolás bejön.Egyre jobban kiismerik bölcs vezérünk taktikáját és stratégiáját,Ott sem zombik ülnek,kitalálják,hogy lehet semlegesíteni.Ápr.13-n meglátjuk
Én nem akarom megint idehozni a politikát, de ha nem az EU-s pénzek rendszerszintű ellopása ment volna végig a kormányunk alatt, akkor feltételezem, hogy nem lennének ekkora aggályai a pénzforrásnak.
Amúgy meg nem megharcolni kell, csak be kell tartani az általunk is írásban vállalt közös szabályokat. Pl. olyanokat, hogy a közbeszerzésekben mindenki pont ugyanolyan feltételekkel indulhat, vagy hogy biztosított a közpénzek átlátható felhasználása.
Ez csak hitel. Lehet felvenni a piacról is. A kérdés, hogy valóban akarjuk a semmiért tovább növelni az államadósságunkat? Eddig az sem volt baj, hogy a NATO GDP-arányos 2%-os alöírását nem teljesítettük, most hirteln 5%-t akarunk. Hitelböl, ismétlem. Nonszensz. Ez a pénz megint máshonnan fog hiányozni. Föleg az utódainknak, akiknek ezt az adósságot is vissza kell majd fizetni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.