A 4IG NYRT. RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁSA
4iG NKP Kötvény 2031/II. Kötvény módosításáról
A 4iG Nyrt. (székhely: 1013 Budapest, Krisztina körút 39.; cégjegyzékszám: 01-10-044993; adószám:
12011069-2-51; vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégnyilvántartásának nyilvántartásában; „4iG”)
ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG igazgatósága elhatározta a 4iG NKP Kötvény
2031/II. Kötvény (ISIN: HU0000361019; „Kötvény”) feltételeinek módosítását a Kötvény befektetők
100%-os jóváhagyása mellett:
- a Kötvény 2025.12.17-ig évi 6.00% fix kamatozású, amelyet követően a Lejárati Napig
(2031.12.17.) évi 6.75%-ra változik
- a Kötvény teljes névértéke a Lejárati Napon kerül törlesztésre (2026-2030 időszakban
résztörlesztésre nem kerül sor).
A Scope Ratings független hitelminősítő előzetesen támogatja a Kötvény feltételeinek módosítását
változatlan minősítés mellett, kiemelve 4iG likviditásának további javulását.
A Kötvény módosítására tekintettel a 4iG a Kötvény okiratának KELER Zrt.-nél történő cseréje iránt
késedelem nélkül intézkedik.
4iG Nyrt.
https://www.linkedin.com/posts/4ig_4igcsoport-finanszaedrozaers-hosszaeqtaervaeqnaemvekedaezs-activity-7408822297836318720-Eg1-?utm_source=share&utm_medium=member_desktop&rcm=ACoAAF7YoXcB_6p01h-AYi7hg_FQdZg9WHZQonU A 4iG Nyrt. új finanszírozási feltételei tovább erősítik a Csoport hosszú távú növekedési terveit 📈 A 4iG megállapodást kötött az NKP II. keretében kibocsátott kötvényeinek új feltételrendszeréről, amely a finanszírozók részéről a társaság eredményes növekedési pályájának és megerősödött pénzügyi teljesítményének elismerését, valamint a befektetők hosszú távú bizalmát tükrözi. A kötvények tőketörlesztése – kamatfizetések folyamatos teljesítése mellett – a futamidő végén, 2031-ben, egy összegben esedékes. 🤝 A lépéssel felszabaduló jelentős forrásokat a vállalatcsoport a következő években a hazai és nemzetközi növekedési stratégiájának prioritásaira – az űr- és védelmi ipari, valamint a távközlési és digitális infrastruktúra területén tervezett beruházásokra, valamint célzott akvizíciókra – fordíthatja, amely a részvényesi értékteremtést szolgálja. 🚀 A független hitelminősítőként eljáró Scope Ratings előzetes minősítési szolgáltatás keretében megvizsgálta az új konstrukciót és változatlan hitelminősítés mellett kedvezőnek ítélte a likviditás javulását.
annyi történik h totálisan pár speka vagy broki uralma alatt a papír és itt huzogatják 4100 és 4650 között, ez a sáv most szerintem 4200 és 4700 közé fog változni, nincs nagyobb vételi erő annál h ezeket a valakiket túl vegyék v megvegyék felfelé, ezt látjuk most, majd ha lesz elég vételi erő akkor változhat ez
jaj apukám az nevet aki utóljára nevet, én akartam mindenképp bővítteni, most megtettem, ennyi, csak nehogy pofára ess a nap végére, arra fogsz 4400 felett fog zárni, tisztán látszik ez már most a könyvből, annyi történik h el akarják dobatni azokkal akik nyitóba vettek, örülnél ha te annyit tudnál a tőzsdéről, mint én
...és szépen lépeget lefelé, miután kis tételekkel nyomják egyre lejjebb... Csalódás eddig a mai nap, 4300-4400 között illene ilyen hírekre zárni legalább. Persze, még messze a vége, és év végi pkaolás is van a zsebek között, de akkor is..
Meg én is írtam kb.2 hete(adóopt., portfololio át rendezés). Kb.jan.közepére tippel(t)em az 5000 elérését. Örüljünk, hogy 2-,3x akkora a forgalom, mint richterben, molban! Real 4320
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.