Ezt most elintézhetik Neked a fórumtársak :) Neked kell nyerni a tippeddel, ez lehet úgy ha pl mindenki 20.000 Ft feletti tippet mond. Te leszel legközelebb :)Én lemondok egy kajáról, és lesz új busád :) már csak a Többieket kell behúzni az ötlethez :) egy kaja vagy egy busa Haya-nak! Nem kérdés :) módosítom a tippem 20.005 Ft év végi záróra :)
Feltennék egy apró kérdést így röviddel Karácsony előtt.. Abban, hogy valaki megoszt egy objektív záró értéket, mi a negatív? Komolyan mondom néha egyszerűen nem értem, hogy kit, mi vezérel amikor nyom egy like-ot vagy egy dislike-ot?! További kellemes estét mindenkinek!
Tegnap folytattuk a magyar-amerikai kapcsolatok elmélyítését Takács Szabolcs, Magyarország amerikai nagykövetének felbecsülhetetlen támogatásával. Megtiszteltetés volt számomra, hogy magas szintű megbeszéléseken vehettem részt, amelyek tovább erősítik transzatlanti partnerségünket. Megtiszteltetés volt találkozni Mike C. Cadenazzival, a Pentagon ipari bázispolitikáért felelős hadügyminiszter-helyettesével és csapatával, köztük Eric Ver Hage ellentengernaggyal. Együtt megvitattuk a két nemzetünk közötti űr- és védelmi ipari együttműködés kulcsfontosságú pontjait. Egy másik kiemelkedő esemény volt a Brian Hookkal, a Cerberus Capital Management alelnökével folytatott találkozóm, ahol a befektetési és finanszírozási lehetőségeket vitattuk meg, különös tekintettel a magyar-amerikai és regionális gazdasági partnerségek erősítésére. Hálás voltam a lehetőségért is, hogy találkozhattam a SpaceX képviselőivel, a 4iG Space és a Defence Technologies kollégáival, valamint a SpaceX csapatával, ahol áttekintettük a folyamatban lévő együttműködést, és további lehetőségeket kerestünk a jövőbeli űripari együttműködésre. Külön öröm volt találkozni James L. Jones tábornokkal (USMC, nyugalmazott), a Jones Group International, LLC alapítójával és elnökével, hogy eszmét cseréljünk stratégiai és biztonsággal kapcsolatos kérdésekről. Lehetőségem volt külön találkozni Jaime Waltersszel, a General Atomics alelnökével is, akivel a jövőbeni védelmi együttműködés lehetőségeit azonosítottuk. Mély megtiszteltetés számomra, hogy ilyen kiemelkedő vezetőkkel és partnerekkel dolgozhatok együtt, és várom, hogy ezekre az értelmes beszélgetésekre építve előmozdítsuk a közös célokat a biztonság, az innováció és a gazdasági növekedés terén.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.