Meg mi miatt volt háború akkor is?Nők,vagy a mamutok miatt!Ha volt a szomszéd barlangba valami normálisabb fehérnép,akkor átment az ember,a másikat jól fejbekólintotta,azt hazavitte!Vagy ugyanez ha annak volt mamutcomb,azt éhes volt az ember,akkor nem kellett a mamutot ledárdázni,elég volt a szomszédot is!Nem volt még TASZ,meg ilyenek!
Először át kell váltanod a forintot dodóra. T+2 nap, de általában 1 nap amire jóvá írják, aztán lehet vásárolni. Ha sűrgős, akkor felhívod a callcenteres brokit és ő végre tudja hajtani a vételi tranzakciót.
Fontos hírt közölt a 4iG: beléptek a kézifegyver-fejlesztés piacára hajrá akkor egymást kinyirhatják az emberek-ez jo mert ugylátom mindenki örűl.sírás lesz a vége emberiség .meg nyüszités-mindenki tudja minden fegyver egyszer eldördűl.
Off: KH Értékpapírnál az értékpapírszámlámon az USD számla mínuszos, de a HUF van bőven fedezet. Mégsem enged USA-részvényt venni, mert hogy nincs elvileg fedezet. Mi lehet a gond? Köszi! (Értem én, h az USD számla mínuszos, de a HUF bőven fedezi azt...)
Még nem igazán tartanak vele sehol .Egy magyar fejlesztésű kézi fegyvercsalád ami olcsòbb de elméletben hasonlò képességű mint a cz fegyverei.Azt tervezik állítòlag hogy a honvédség ,,elitebb,,alakulatai maradnak a cz-nél a többieket meg felszerelik ezzel de a gyárròl meg a rendszeresítésről nem sokat hallani .
Jó lenne!Lehet bőviteni legalább!Be kell tolni mindent!Nagyi járókeretét feltenni a vaterára,most télen úgyse kell mászkálni,karácsonyi ajándékpénzt,autót,motort,házat,kofidis hiteltptovidentet,amit csak lehet meg kell mozgatni!Nekem van egy használt villanyborotvám,eladtam a kondiba 5000-ér,azon is tudok venni több mint 1db részvényt!Sok kicsi sokra megy!Holnap támad a fater is,ö is vesz párezer darabot biztos!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.