Ne agyald tul mit mondtam itt sokaig tema volt ez 4-ig val kapcsolatban is ezert raktam fel.Egyebkent politikai dolgokat en nem szoktam.Kivetel lehet pl EU hadiipari dolgok stb.
MP A Magyar Nemzeti Bank kimondta, hogy a fideszes hazugságokkal ellentétben sem bennfentes
kereskedelmet, sem piacbefolyásolást nem követtem
el.
A Magyar Nemzeti Bank tegnap intézkedés alkalmazása nelkül megszüntette a bennfentes
kereskedelem és tiltott piaci manipuláció miatt
ellenem inditott mindkét eljárást. Az egyiket
jogsértés hianyaban, a masikat azert, mert hónapokig
nem volt képes felderíteni a tényallast. Ezzel ezt a temat is lezartuk itt. Politika mentesen.
Ha lesz hír és a pénteki jelentés a várt lesz, szerintem 5300nál nem áll meg az árfolyam. Sokat emelkedett idén, de még alulértékeltnek számít. Nincs beárazva, hogy a telekommunikáció nyereséges lett és a nyereséges informatika, nyereséges hadiipari informatika és a megszerzett hadiipari cégek. Lesz még kalória bőven az árfolyamban és ezért is kell a nagy menetelések után kicsit pihenni. A pihenés megtörtént. Vágtathat tovább a táltos. 4760ft és 191milla Deltát ma veszik. Pár kicsi ráugrott, mert "olcsó" MBH jól szét lett verve. OPUSnál még szóltam 500 felett, hogy adni fogják. 4IGnél meg szóltam 900nál, hogy 1500 felett lesz, 1500nál, hogy 2000, 2000nél, hogy 3000 :D Ahogy jöttek a hírek lekísértem, mindig kevesebbet várva mint ami lett :D Hát most 5e fölé várom, ha lesznek még idén új hírek.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.