Trampli már legalább fél éve úgy ad fegyvereket, hogy fizetnek érte. Az a furcsa, hogy tavasszal azon hisztizett, hogy az ukránok nem írják alá azt, hogy a kitermelt nyersanyag fele az övék legyen a támogatásokért cserébe, most pedig nem zavarja, hogy a nyersanyagban gazdag területeket az oroszoknak adná. A hiszti utáni következő találkozáskor alá is írták, utána hirtelen nagy barátok lettek. Tramplinak csak a pénz számít, de üzletemberként elég furcsa dolgai voltak...csődbe ment cégek, be nem fizetett adók, stb... A vámok után egy rakás ország behúzta a kéziféket, és visszamondták a hadiipari megrendeléseket, inkább vesznek az eu-tól, indiától, kínától, dél-koreától, bárhonnan. Szerintem lesz ebben még bőven változás, ahogy eddig is volt...miután beszél, tárgyal valakivel, akkor azt mondja...ha 3 nap múlva megint mással beszél, akkor annak is igazat ad, és azt is támogatja... Nekik minden verzió jó, mert be fog indulni itt a hadiipar... Szerintem hétfőtől lassan irányba állunk ismét.
Valòszínűnek tartom hogy fogy a pénz és a fegyverekért trumpi már kéri a lovét de még az eu-s vezetők nem igazán döntötték el hogy miből .Hogy melyik újjukat harapjàk .Újra az adòfizetőket terheljék ? Vagy hiteltelenítsék magukat hogy einstandoljàk a náluk tartott orosz vagyont ( mindenki ki akarja majd szedni az itt tartott lovét ha így lesz )?Vagy csak a kamatokat nyúljàk le ?Ezen megy a vita és szerintem Trump most ezzel üzent hogy ideje lesz fizetni .Ha nem lekapcsolja majd először a műholdakat .Emlékezhetünk milyen hisztit verték le amikor Elon egy napra kapcsolta le nekik .
Persze . Az amcsi műholdak nélkül még annyira se tudják majd az oroszokat a háttér országban basztatni mint eddig .Én azt gondolom hogy trumpi most elmondja majd az európai agyhalottaknak hogyha ti megveszitek az USA fegyvereket akkor kaptok ha nem akkor azt se .Mindenféleképpen jòl jár Putyin .Én szerintem Trump is látja hogy már nem tudjàk megfogni Putyint.Ami váltuzhat az hogy több ukràn és orosz hal meg nagyobb lesz a rombolás .De a végén Putyin eléri amit akar és azt is megmondom hogy a háború utàn először fű alatt utàna fű felett is az összes nyugati cég ott fog kalapolni nàla aki rábaszta az ajtòt mert azt mondtàk nekik hogy ezt tessék megcsinálni.
Most néztem pont az M1-en a hiradóba,most is mondta Trump,hogy megmondta neki már a múltkor is,hogy nincsenek ütőkártyái!Akkor is leszarta,meg most is!Mindegy,de amúgy én is pont igy látom a helyzetet,mint te!!!Amúgy aki nem figyelt,azt is mondta a Trump,hogy pénzt meg fegyvert nem adnak csak úgy már az egy dolog,de ha nem fognak más hátteret se adni,koordinátákat,müholdakat,stb,akkor annyi!Valami ilyenröl is szó van,én úgy értettem!
Zelenszkij mattolja magát .Most trumpnak és Putyinnak is az a célja hogy rà tudja tolni a felelősséget az EU vezetők miatt akik igérnek fűt fát ez sikerülni is fog .Zeller tábornok azt komolyan gondolja azt hogy az amerikaiakkal a háta mögöttnem sikerült eddig felállítani Putyint a nyerő asztaltòl akkor ez majd nélkülük menni fog?Tegye össze a két kezét ha Putyin itt megállna ahol most van ( Szerintem semmiképp nem állna meg ).Zellernek ha most nagy lesz a pofája és nem nézi a realitásokat bebiztosíthatja hogy odesszáig eltolja őket az orosz és nem tengerpartja .Arròl nem beszélve hogy egy csomò honfitarsát értelmetlenül küldi a darálòba mert a vége ugyanaz lesz .
Nem fogadják el az ukrik a béketervet!Mi volt a kérdés?Amig a Zselé porondon van,robog a háború tovább ezerrel!Majd az Unió szponzorálja,hogy tudjanak durrogtatni mig el nem fogynak!Puffogtassanak akkor!Jön a Téli Vihar!!Nem a hóesés+szélviharra célzok,ez a neve az új Orosz offenzívának,ami most fog indulni!Odesszára is rámennek,meg másra is!Trumppal is le van zsirozva már minden!
Beleképzelem magam, hogy én vagyok az amerikai adófizető. Nem gondolom, hogy Bitcoinban akarnám fizetni az adómat, amelytől azt remélném, ha van nekem, hogy növekedni fog az értéke. Én bizony inkább tartanám, és helyette gúd old gyengülő dollárban szeretném befizetni.
A bitcoin vérengzés az nagyon érdekes. A különböző elmzéseket nézve, nem kizárt, hogy az USA coinba fogja átpakolni magát dollárból 2-3 éven belül, és még az is lehet egyesek szerint, hogy az aranyat is kukázza, hogy ő legyen továbbra is a világ valutája + ezzel párhuzamosan lenulláza az adósságát is. Szerintem ami most zajlik, az az, hogy a cégeken keresztül majd felvásárolják a kriptót, ahogy már most pár cég kezében majdnem milliónyi kriptó van és annyit szerezzenek a ~16millió elérhető coinból amennyit csak tudnak és utána ők mondhatják meg az árát. Az elmezések szerint a coin ára hatalmasat fog nőni, mondjuk WB pont az ellenkezőjét állítja, de mind1. Én sem hittem benne, de aztán tegnap megjelent egy hír. https://www.cryptopolitan.com/warren-davidson-to-americans-pay-taxes-in-bitcoin/ Így lényegében a kormányzat úgy gyűjtheti be a kriptót, hogy közben nem vásárol és még a dollártól is megszabadul! Trump emellett a nem realizált kriptót hirtelen adómentessé tette a vállalatoknak, ami szintén a felhalmozást segíti előt, illetve az is meg lett említve, hogy a nagy tech cégek, mint pl. a META majd saját kriptót fog létrehozni. Tecsőn vannak fenn videók ezzel kapcsolatban, érdekesek az érvelések, de az biztos, hogy az amerikai államadósság már totálisan elszabadult és kezelhetetlené vált. Csak egy kérdést nem tesz fel senki: Hová tűnt a pénz?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.