*Technikai információ: az űrben nem kell folyamatos meghajtás, mert nincs ami folyamatosan fékezzen, ellenben a lassításhoz/megálláshoz a mozgással ellentétes irányú gyorsítás szükséges (fékezőrakéta). Konyhanyelven.
Most hivtak a 4IG központból!Szerelik a rakétát!🚀Éves karbantartás van,annyit ment az elmúlt évbe,hogy meg kell generálozni a motort,mert széthajtották!Ha kész lesz akkor indul újra!Fékbetéteket nem kell cserélni,mert fékezni nem is nagyon fékeztek vele,de a gázbovden az rojtos már,ki kell cserélni!Dolgoznak a szerelők!Nemsokára indulunk megint!🚀
Nasdaq +2% helyett -2%. De igazatok van. Hessegessük el a témát, úgyis megint megveszik majd a 4600-at. Meg kell, hogy vegyék, mert különben behalt kitörés lenne, azt meg úgysem engednék. Bízzunk ebben!
A 4500-as szintet én is kinéztem bővítésre. Olyan forgalomnal vették ezen a szinten, hogy szerintem stabilan megfogja. A céget nézve pozítív hírek fogvak jönni, nincs ok aggodalomra. Korrekció mindig van, mert ilyen a tőzsde, a céges árfolyam trend egyértelműen emelkedő véleményem szerint.
Igazság szerint én a gigabites támogatast nem gondoltam rakétànak de azért azt hittem egy 2.5-3 szazalékos emelkedést megtart belőle azt lett 0.7 az napra ma meg volt ami volt
Már 4500 környékén is olyan vételi erő lenne, hogy esély sincs a 4000-re! Ha tévednék, akkor repülne az összes állampapírom és 4000nél all-in részemről!
Gyanús az elmúlt 3 nap. Több pozitív hír is volt, amcsi emelkedés is volt, ez meg szaraxik... Nem lennék meglepve egy réstöltésen 4000-nél. Sokakat meglepne... Persze,ha giga hír jön,az nyílván más tészta.
Amcsi hírekre heteket hònapokat említettek .Hát azért a hònapok az már tág fogalom .És senki nem garantálja hogy azok azonnali hatasú hírek lesznek és nem hosszú távúak.Először befektetés és utàna majd zsozsò.
Jönnek majd a hírek sorba, persze nem tudjuk pontosan, hogy mikor. Mivel sokat emelkedett 1 év alatt, ezért sokan drágának tartják és nem vesznek, vagy csökkentgetnek. Vannak eladók, ezért a nagyok is várnak a vételekkel is próbálnak türelmesen, úgy gyűjtögetni, hogy ne keljen feljebb vinni az árfolyamot. az igazság az, hogy a 800ft-os árfolyam volt totálisan alulárazott!! Egyébként az én véleményem az, hogy még mindig olcsó. Telekomnak még mindig nagyobb kapitalizációja van mint a 4IGnek. Sokan azt nézik, hogy a 4Ignek sok hitele van, de a Telekomnak is van 290milliárd. 4IGnek több, de sokkal nagyobb az informatikai cége és van űripar, hadiipar, hadiipari informatika, és drón gyártás és elhárítás. Külföldi érdekeltségei sokkal nagyobbak és gyorsan és folyamatosan növekedik. Tv szolgáltatásban már veri a Telekomot, hálózatot nem tudom, de hatalmas fejlesztések vannak itthon és külföldön is. Mobilban még jobb a Telekom, de meg akarják előzni rövid idő alatt. Ha kb. a Telekommunikáció kapitalizációja majd egyforma lesz a Telekommal (szerintem 2-3 éven belül, +én várok még 1 külföldi akvit is) akkor hol lehet majd az árfolyam? Szerintem legalább dupla árfolyamon mint most. Majd a nyereséges negyedévek bizonyítják az árfolyam átárazódását. Az meg természetes, hogy az átárazás nem 1 pillanat alatt történik meg. Ha a cég belépne az energiapiacra és majd hozzánk kerülnének a kis moduláris reaktorok (SMR) az több 1000ft-al dobhatná meg az árfolyamot. Magyarországon lenne 1 központ és a szomszédos országoknak is hazánk lenne a központja. Nagy üzlet lenne!!! Persze ez még csak pletyka, de... :D Mondjuk én még a hadiiparban is várnék 1 bejelentést.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.