A 4iG Nyrt.
rendkívüli tájékoztatása
cégalapításról
A 4iG Nyrt. („4iG”) ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG leányvállalata, a 4iG
International Digital Infrastructure Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1013 Budapest,
Krisztina körút 39.; cégjegyzékszám: 01 10 143496) 2025. november 17. napján EAGLE SPV Zártkörűen
Működő Részvénytársaság néven magyar leányvállalat alapításáról döntött.
Budapest, 2025. november 18.
Én valószínűleg ott leszek a KGY-en 🙂 ha még előtte összejön a minimális 1% akkor feltehetem szavazásra 😁 Sétáltam már arrafelé, ha jól emlékszem az Antenna Hungária telephelye/székhelye volt ott. Természetesen a KGY-re is kíváncsi vagyok, de engem (meg szerintem másokat is) jobban érdekel a részvényesi könyv 😃 illetve hogy tavasz óta van e benne változás. Szerintem a nagy gyűjtőgetők benne lesznek, nem hinném hogy addig eladnák 😁 (csakhogy ne lássuk őket 😁 ) Akinek van kedve és ideje ott találkozhatunk 🙂 (helyszín: Budapest, 11. kerület, Etele út - Fehérvári út - Bartók Béla út - Tétényi út Bermuda négyszög 😂 ) . Utólag is köszönöm a tegnap reggeli kis és nagy kertészeknek a locsolást 😂 (bár felesleges volt mert esett az esső többször is 😁 ) így a borításban sikerült még szereznem (ha nem is az alján 🙂 ) néhány papírt 😃 ha esetleg lesz még öntés lejjebb is, arra is vevő vagyok 😃 Szerintem most a gyűjtögetés fázisa van és ha jönn hóvégén a negyedéves jelentés (és pozitív lesz) vagy újra jönnek a hírek v. szerződések v. nagyob megrendelések, akkor újra irány észak 🙂 Addig sem kell elkeseredni, néhány hónappal ezelőtt senki nem tudta volna elképzelni, hogy ilyen hamar az 5000 kapujában leszünk (a legvérmesebb várakozók is 2026-ra, esetleg ezév december végére tették) Hirtelen sokat emelkedett az árfolyam, kell egy kis pihenő. Korábban is volt már ilyen pihenő oldalazással. Érdemes megnézni a grafikonon a napos gyertyákat (nem vagyok profi de valamennyit értek hozzá) kezdik nagyon összenyomni, illetve most már csak egy kanóc látszódik, ez előbb vagy utóbb ki fog törni 🙂 (de várom szakértő kollégák szakvéleményét is) Következő árfolyam szintet nem írok, mert bármi is lehet 🙂 rántanak egy nagyot rajta és a Holdon találjuk magunkat 🤣 . További jó gyűjtőgetést és kitartást kívánok mindenkinek a következő színtlépésig !
Szia. Jól mondják lentebb. Nekem is sima K&H bankos. Igazából azért nem foglalkoztam vele, mert elsőre csak befektetési alapok miatt kellett. 2 éve veszek csak részvényeket. És mivel nem daytradelni, igy nem zavart annyira eddig.
A baj az, hogy a Single Market semmivel sem mutat vagy ad többet, mint a Direktbróket. Sőt lassú, akadozik és nem látni úgy egyben a tőzsdét, mint a Dbrókerben. Szóval egyenlőre csapnivaló fejlesztést sikerült összehozni, jó kis fejlesztési pénzekért.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.