Sehol senki,nem lehetett elvileg pénzzel fizetni,mentem körbe,mint gólyafos a levegőbe,hogy valahogy ki tudjak jönni!Jött egy csajszi,mondom attól kérek segitséget,az meg azt hitte valami perverz sorozatgyilkos vagyok lehet,az elhagyott parkolóházba éjszaka közepén!Végül letéptem a gépről a tiltó táblát,azt az infót kaptam,hogy beveszi a pénzt is,nem tudom miért volt leragasztva!úgyhogy 11.200-ból megúsztam a parkolást is végül.
A parkolóból majd egy óra volt,mire ki tudtam szabadulni!!🤣Kösz,hogy elvittél!Majd alakulnak a dolgok,figyelj azért a kereskedésre,meg amiket beszéltünk,azon a vonalon mozogj!Jó a terved,de óvatosan,ahogy beszéltük!Ha van valami nagyobb dolog,akkor majd privátba tudsz üzenni!Üdv Miner!👍
Visszatérve a találkozóra,aki nem volt ott,kérdeztem a csapatot,hogy hányan vagyunk akiknek jelenleg csak a tőzsde az egyetlen kenyérkereseti forrása,és 2-3an voltunk a 21-ből!Utána kérdeztem ki az,akinek az a terve,hogy nemsokára csak a tőzsde lesz,és akkor jelentkeztek jópáran!Viszont sokan akik eljöttek jó munkájuk van,vagy komolyabb megtakaritásaik,erre számitottam is!Anyagi helyzettől függetlenül aki ott volt,mindenki olyan ember volt,hogy igy vagy úgy akar kezdeni valamit az életével pénzügyi vonalon is,úgyhogy ez mindenkibe közös cél volt!Jó lenne majd tartani ilyen összeröffenéseket máskor is,azt aki akar tud hasonszőrű emberekkel beszélgetni is 1-2 sör mellett!Remélem aki ott volt,tartjátok majd a kapcsolatot egymással,meg alakultak ki haveri-baráti kapcsolatok,ez lett volna a lényeg.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.