De a legelőnyösebb az lenne, ha be lehetne vonni az amerikai védelmi óriáscégeket (a Lockheed Martint, Raytheont) a magyarországi fejlesztésekbe és gyártásba. Ha a cikk ezen része megvalòsulna csak kis mértékben is apám mi lenne itt.
Az akkor indul be, ha nem komoly hírek, és a pletyka nagyobb volt, mint a valós állapot. És végre be tudja árazni a piac, hogy túl lett húzva, vagy sem. Jászai nagy dolgokat ígért, ma meglátjuk, hogy mit villant. Ahhoz, hogy érdemi összeget ki tudjanak szedni a SAFEből (fonetikusan olvasva is), kell a nagy partner és lesz is, szvsz.
Szerintem nem. Egyenlőre a fogalom nem méltó hozzá. De az tuti, hogy hétfön 3 magas gyertyás nyitás lesz! Teli leszünk hírekkel. Kb. 2 hónapja semmi konkrét hír nincs. Jó ledobnak egy vizi kábelt, arra azért nem sokan gondolták komolyan ezt az emelést. Bevallom tegnapig még én is szkeptikus voltam.
Ezek szerint megnyerünk még egy pár tendert és nullázòdunk ? Szerintem feel rice és többiek most remegnek mint a nyárfalevél hogy fogjàk kifizetni a kenyeret ha mínuszba megy az árfolyam 😂
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.