Lehet lemaradtam valamiről mert összeveszett ugye Trump meg Musk. De attól függetlenül még ő maradt ezen a poszton, amit írsz? Akkor jól fekszünk. Azt hittem összevesztek végképp!
Kitartást Padtárs! Tegnap rá sem néztem csak este, jobb volt hogy nem követtem a napot. Az átlagom és a jövőkép miatt biztos vagyok hogy jó helyen vagyok/unk. A régiek gondolatai sokat jelentenek nekünk, akik az év eleje felé csatlakoztunk és folyamatosan bővítettünk. Jönnek majd a pozitív fejlemények is, nem lesz gond... Ma itt vagyok és követem.
Kosz. Jászai Elonnak a vezérunk csapatában kell lenni, mert o kulkereskedelmi nagykovet /vagy valami hasonlo posztja van / és a legnagyobb szerzodést , gazdaságilag , gondolom a 4iG fogja kapni. Fegyverek és urkutatás, dronok stb. ez mind a 4iG-hoz megy. Nem aggaszt a 3 napi esés, lehet hogy ma is esni fog, de jovo hét szép lesz. A vége biztosan !
Jó reggelt srácok! Szívesen írnék sűrűbben, de biztos így is szoktam butaságokat írni, ha meg nem tudok emelni a színvonalon, inkább hallgatok. Nőből vagyok, néha nem bírom befogni, ezt nézzétek el nekem. Kérdezik páran mi lesz ma? Akinek ez a legfontosabb, az rossz nyomon jár. Megértem, hogy rövid ideig is szar mínuszban lenni, de hát ez egy ilyen sport. A lényeg: aki 4000+ ért fohászkodik, november folyamán megkapja, addig marad a jellemformálódás, rutin szerzés. A régiek meg tudják mi a történet, szóval minden rendben.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.