Csodálom, hogy ezt nem linkelte senki. https://www.vg.hu/kozelet/2025/10/orban-viktor-meloni-migracio-safe Arról szól, hogy Orbán Rómában tárgyalt Meloni-val is a hadi iparról. Az EU-s keret, amit hadi ipari fejlesztésre szántak, ami 150 milliárd euró és abból 16,2 milliárdot pályáz Magyarország, azt Olaszországgal akarja. Van valami szabály, hogy csak másik eur országgal együtt lehet. De elvileg valamiről nagyon tárgyaltak. Sanszos, hogy Olaszországgal együtt pályázunk. Szóval idevág nekünk ,érint minket vaskosan!
https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2019/06/jaszai-gellert-lett-a-4ig-foreszvenyese Ritka illusztráció Szent Gellértről, miként mutatja kézzel fogható közelségét az eljövendő 10 K-nak! :)))Ma nem voltam aktív, de Ti igen! Több mint 180 bejegyzés volt itt a Fórumunkon! Még a korai órákban Szent Gellérthez szóló fohászom meghallgattatott, miként 4 k feletti nyitást óhajtottam remélni részvénytársaimnak és magamnak is! Boldog ember, ki féli az Urat! Legyetek Bátorak, legyetek boldogak! „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja”
Szia Padtárs! Változó. A múlt keddi vétel nem volt jó, így vettem hozzá szerdán, relatíve nem nagy összeg, így 4.100,-Ft lett az átlag. Nem "aggódtam" nagyon, bíztam hogy ekkora milliárdos forgalom nem tűnik el és csak nem dobják el túl sokan. Gondolom, a RÁBA-t én is nézegettem, próbáltam informálódni... még akkor nyár közepén 1400 Ft körül volt végül inkább 4IG-be raktam. Már 3000 előtt fogtam a fejem, most pedig. Azért kérdeztem itt, hogy hova hogy meddig? :-)
Most megy M1 en Interjú Vityával,most jött haza vatikánból találkozott a Pápával! Riporter kérdezte tőle milyen ajándékot vitt neki.Azt mondta egy régi antik könyvet Szent Gellértről BASSZUS....
Ennek az lehet az oka, hogy aki 1000-es, 2000-es árfolyamon szállt be, az négyszerezett, de legalább duplázott, sokkal kevésbé érzékenyek 5-10, de akár 20% mozgásra. Viszont akik már kiszálltak, de szeretnének még profitálni többet-kevesebbet a részvényből, azok sokkal érzékenyebbek az árfolyamra, mert 4.000 környékén tudnak beszállni jelenleg.
Ezt te tudod Rice! Mikor lehet ilyet bejelenteni? Te tudsz mindent! De múltkor valaki azt írta, hogy nem tudom hány nyereséges negyedév kell! Annak nem felel meg! Vagy te mit tudsz? Mi a feltétele a blu chipnek! Nem csak a forgalom a feltétele!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.