Nekem is sikerült!! Mondjuk féltem a mai naptól Trump vs Kína miatt,de Nem mertem gondolni,hogy ez lesz a vége a napnak. Van otp-m is .Az is jó lett ma!!
Igen igazad lehet ,nagyon szugeráltam a képet de csak nem tudtam bizonyosan Jászait látni benn én sem.Géant főnökségét meg abszolút nem ismerem,bár gyanús lehetett volna Ursula asszony túlságosan is nyájas a képen mintha egy régi ismerőssel parolázna.Hát ez van Portfolió kép bevitt a zavarosba ,4ig cikknél az ember egyből erre asszociál a szövegkörnyezetből is,kopasz férfi,szerződés,mappa a kézbe Ursula asszony ,profil fotó stb...
Uniós pecsétet kapott a 4iG balkáni digitális projektjePortfolio2025. október 13. 15:35A mai napon a Tiranában rendezett EU-Nyugat-Balkán Beruházási Fórumon az Európai Bizottság, a GÉANT és a 4iG Csoport közös nyilatkozatot írtak alá, amelyben megerősítették elkötelezettségüket a biztonságos, nagy kapacitású digitális infrastruktúra fejlesztése, valamint az uniós kapcsolatok erősítése mellett a Nyugat-Balkán térségében. Hasonló témákkal is foglalkozunk következő befektetési konferenciánkon, november 18-án jön a Portfolio Investment Day, ahol a piac legjobb szakértői segítenek eligazodni a befektetések világában. Jelentkezés itt.
Én is "küzdöttem" vele, tudom hogy fillérezésnek tűnik... Öntés előttem azután öntés utánam, közben megbízást ad/visszavon. De jutott végül is nyitó áron.
Portfolio cikk képen Jászai van? Csak azt látom ,hogy egy kopasz férfi!? Fura szögből van a fotó .Valaki felismeri biztosan?( kezet fog Ursula asszonnyal[ Tramppal jobban feismerhető fotó készült anno!
Szabi! Te be tudnád vonzani az embereket. Melyik nap jönnél Bp-re? Aznapra szervezünk valamit ;) a többiek szerintem javarészt Budapestiek, Rice csatlakozik ha kinyaralta magát :)
Azt gondolom a cikkben leírtak teljes mértékben el tudják oszlatni kétséget kizárólag a jövő áprilisi próbatételt ,miszerint fordulat esetén majd probléma lehet a céggel.Itt most mindkét rigó ide fog fütyülni azt gondolom bárhogy is húzza a nép a strigulákat....Uniós hátszél is ezt a szekeret tolja mostmár és a védelmi ipar még csak ezután fog vitorlát bontani,aztán ha abba is belekap a szél az unió felől számolatlanul fogják a pénzt önteni akkor nem lesz olyan őrült emberfia aki ilyen céget el akarna gáncsolni...totál öngól lenne!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.