Írtuk ezt többször, hogy a Rába valószínű a tőzsdén marad. "Az ajánlattevő növekedési terveinek, fejlesztéseinek megvalósulásával
növekedhet az eredményesség, ami növelheti a Rába részvények iránti
keresletet, ami biztosíthatja a részvényárfolyam növekedését." Ha növekedik a Rába árfolyama az a 4IGnek is jó, mert nagyobb érték tulajdonosa, tehát így többet ér. Rába +10% ma, mert most több speki szerint marad a tőzsdén és azért veszik, mert úgy gondolják, hogy az ingatlanokkal és a hadiipari növekedéssel, sokkal többet érhet. Ha így lesz, ami valószínű, akkor a 4IG nagyon jó áron vásárolt és jó üzletet kötött megint :D Jászai régebben nyilatkozta, hogy majd a telekommunikációt is a tőzsdére viheti a cég. Szerintem 1-2 éven belül meg is valósulhat, mert a hónap végén befejeződnek az átalakítások és utána jöhetnek a nyereséges negyedévek. A 3 új hazai kisebb céget (jövőre kb. +15milliárdos bevételt jelent) is beolvasztják a rendszerbe. A tőzsdére vitel előtt még lesz 1 nagyobb külföldi akvi is szerintem és jövőre választások után jöhet 1 nagyobb díjemelés is, 7%-8% körüli.(idén elmaradt) 2510ft és 39milla napi átlag: 2521ft Folytatódik a gyűjtögetés 2500 környékén.
Szeptember elején, amikor a 4iG megtette bejelentését, a cég elmondta, hogy a kötelező vételi ajánlatot a tőkepiaci jogszabályok miatt tette a cég, és nem cél a Rába tőzsdei kivezetése, így az igazgatóság ajánlása nem okoz nagy törést a sztoriban. Aki pedig ki akar szállni a Rába-sztoriból, az most a tőzsdén magasabb áron is kiszállhat.SEMMIFÉLE BOT NINCS!!!
De valami nagyobbat kéne vegyek,és buli után mindenkit hazaviszünk!Had nézzenek a szomszédok akinek vannak!Hayának nincsenek,nála meg könnyebb biztos leszállni akkor az udvarban!
Az Európai Stratégiai Autonómiához kapcsolódó programok hatását egyelőre nehéz konkrét számokra lefordítani, de például a SAFE programban való részvétel több tekintetben is javíthatja a régiós országok, így Magyarország pozícióit. A közös hitelfelvételen alapuló program forrásainak felhasználása révén nemcsak a hazai védelmi iparunk fejleszthető, de a régiós, valamint a többi uniós országgal való együttműködéssel a bilaterális gazdasági kapcsolatok is javíthatók, és csökkentheti a jövőbeni devizaforrás-bevonási igényt is – mondta Kiss Péter. A SAFE-hitelek révén egyébként elképesztő mennyiségű, a tavalyi GDP mintegy 8 százalékának megfelelő összeg (16 milliárd euró) áramlik a tervek szerint Magyarországra a következő években. Ez nagyrészt „felpántlikázott pénz”, magyarán megvan, mire lehet költeni, és leginkább védelmi célokra, de vélhetően azért fel lehet majd használni belőle infrastruktúrára is. Ez azért fontos, mert nagyjából akkora összeg érkezik így, amekkora a most felfüggesztett uniós
És lehet ürhajóval jövök addigra már!!🚀Rámentem a használható.hu-ra de nem volt eladó!Ha veszek,felveszem a Kapu Tibit is,mert én nem tudok űrhajót vezetni!Meg szerintem a fiam sem!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.