A nagypénz soha nincs szabadságon. Nagy volt a felfutás, lehet hogy ma nem fog felfelé ugrani, de a trend felfelé van. Elon Jászai-nál jo kezekben van a 4iG.
A mai nap még langyos víz lesz szerintem. Sokan most ébrednek, használják ki a nyári szabadság utolsó napjait, hétfőtől újra iskola, munka. A tőzsde most még nem téma, de szeptembertől remélhetőleg sokaknak leesik a tantusz, hogy a 4ig lesz hamarosan a magyar tőzsde sztárja.
Amíg a többi részvény keresi az irányt, addig mi szépen felszálltunk. Innentől csak utazni kell és tartani egyre magasabbra. Szép nap elé nézünk ma is, de azt hiszem szeptemberben tartósan nagy forgalommal belehúzunk nagyon!
Igen ez nagyon fontos és nagyon pozitív :D Egyébként idén a félév 1,1 milliárdos veszteség, ami tavaly még több mint 23milliárdos veszteséget mutatott. Roham léptékben javul a cég és ősztől már az átalakítások, összevonások sem viszik a milliárdokat. szép jövő elé nézünk. Megkezdődhet a papír tartós átárazódása. Cél éves távlatban a 3000ft feletti szintek, idén remélem simán hozza az általam várt 2500at. . Jövőre a folyamatos javulás folytatódik, mert a cég 3 telekommunikációs kisebb céget olvaszt magába, amik együtt 15milliárdos bevétellel rendelkeznek. Megvették idén a helikopter céget is, ami jövőre már a 4IGnek termel és jön a hadiipar ősszel, szerintem szept. végéig. A lényeg a részvényesek megnyugodhatnak, mert a cégnél szépen, folyamatosan teszik a dolgukat a vezérek. Tudják mit csinálnak és 2-3 évre megvannak a tervek előre.
Tavaly több mint 5milliárd volt a veszteség a 2Qben, idén ez 1 milliárdos veszteség. Kimondhatjuk, hogy az utolsó veszteséges negyedév volt a 4IGnek és innét már jöhetnek a nyereséges negyedévek. Gyakorlatilag én ezt vártam, írtam is többször hogy kb. 0 közeli eredmény lesz. Rekord a negyedév, mert bevétel és ebitda és 10%-al növekedett. Nagyok ezt nagyon pozitívan fogják majd fogadni, hosszabb távon. Egyébként csak megjegyzem, ha megtörtént volna a díjemelés, akkor nyereséges lett volna a cég.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.