Amikor jelentős emelkedés volt, akkor milliárdos tételek voltak! MP-nek nincs olyan tétele, ami nagyot lendítene fel vag le az árfolyamon. Ezen nem izgulnék! Ha emelni akarják, akkor emelkedni fog!
Nehogy az legyen, hogy Jászaival hozza a megrendeléseket és majd még kitünteti :D Politika sokszor csapódik a tehetős cégvezérekhez. Most Magyarnak az a fontos, hogy 1 év múlva nyerjen. Ígér mindent is, de eddig nem sokat tettek az EUban és itthon sem a képviselőik. Momentumot is az elején üstökösként imádták és most hol vannak??? vagy az ellenzék ezelőtti miniszterelnök jelöltje. . A lényeg, hogy a cég folyamatosan nagy ugrásokkal fejlődik. Az biztos, hogy a 4IGnek jó menedzsmentje van. Biztosra veszem, hogy a következő 1-2 éves időszakban, lesz még pár meglepő húzása a cégnek. . Csak leírom még egyszer, hogy hányszor röhögtek rajtam sokan, amikor írogattam, hogy a 4IG hadiipari cég lesz. Most a röhögők is megvilágosodhattak. Ugye? Egyébként a hadiipar elején járunk, mert lesz gyárépítés (Jászai mai nyilatkozata alapján) és a Rheinmetall gyáraiban az informatika átvétele, még legalább 3 évig eltart. Szép jövő előtt a cég, bárki is lesz kormányon. . bronz Te tényleg nem érted? AH most többszörösen nagyobb lett és sokkal többet ér. Az apport az nem eladás! Külföldi cégek végezték az átvilágítást.
Az mondjuk egy elég természetes dolog, hogy tetszőleges hírre élénkül az érintett fórum... Sőt, ugyan nincs erről statisztikám, de - tippem szerint - osztalékra is biztos élénkülnek a fórumok (én pl. alapvetően amiatt szoktam “előkerülni”).
egyelőre nem Magyar dönt, így remélhetőle igen, kérdés tényleg eladja-e, mikor és hol? Lehet mondjuk beteszi pl 1800-ra aztán elcsipegetik v valaki nagyobb elviszi egyben, de lehet teljesen máshogy lesz
Mindenki azert van a tozsden, hogy pénzt csináljon. Ha MP-nek ez volt az utolso csepp, hát legyen. Nem hiszem, hogy annyi a részvénye hogy az valamit is mozdítson holnap az áron. Szerintem csak politikai duma amit csinál. Nem fog lehetni semmit visszacsinálni ha majd o lesz OV helyén. Ha lesz...4iG egy oriás cég lesz. Es sikeres !!! Nem lesz senki érdeke, hogy tonkre tegye és MP-nek is sokkal fontosabb csinálnivaloja lesz, ha miniszterelnok lesz, mint hogy a sikeres cégeket tegye tonkre.
Az egykori MSZP-SZDSZ adta el az AH-t, majd az állam visszavette mondván milyen jó lesz, hogy újra állami tulajdonba kerül. Aztán szépen átjátszották a fidesz cégnek, ugyanolyan hazaárulók, mint az egykori szoclib banda.
Nem piacbefolyásolás, egyszerű képmutatás. Eddig is eladhatta volna a NER cégnek kikiáltott tőzsdei cégben meglévő részvenyeit. De ő az ügylet bejelentését követően adja el, jelentős nyereséget zsebre téve. (Eddig miért volt neki?) Nem látom, melyik alapítványnak készül ezt felajánlani további nemes célok elérése érdekében. Ennyi a problémám.
Szerintem holnap eldől mennyire erős Magyar Péter ha eladja tényleg a részvényeit és mennek sokan vele akkor lejebb kerülhet az árfolyam.De szerintem is ez csak politikai manöver semmi más.Holnap kiderül mi lesz de én tartom a részvényemet
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.