Egy kicsit sántít a Rábá-s hasonlat, ott a mai összforgalom 12 milla.. Én megvagyok a napi 2-3-4%-al, cserében nem kell aggódnom ha el akarom adni, van mögötte bőven forgalom. Kis papírokból sokszor nagyon nehéz normálisan kiszállni (tisztelet a kivétel).. R: 1416
Idei év vitathatatlan sztárpapirja a 4ig!Alteo is egy stabil biztos emelkedésen van túl,aki 4000 körül beszállt,nem panaszkodhat az sem!Opus,Dunahous is egy stabil emelkedés csinált hónapos távon!Waberer is,stabil papír!Lehetett itt keresni egy kis pénzt sok helyen,Apennin,nem sorolom!De a 4ig a piros hetes,mindent vitt!!
Visszanéztünk,hogy aki úgy volt hogy 1400 akar venni,nyugodjon meg a lelkiismerete annak is,azt újra 1400 felett megy a kereskedés!Hírt várunk,vagy majd 1500 felett?700milliós forgalom?Ha éhesek még a cápák,és délután még támadnak,1440-1450-en is zàrhatunk,1 milliárdos forgalommal!Hol van már 2021 nyara,mikor 4-5 milliós forgalom volt/nap,annak a felét mindig én vettem meg!Na Rábát nyomjuk azért le ma napi emelkedési %-ba,nehogy valaki azt higgye az a jövő!
Pfúú!Akkor magasabb áron vagy bent,mint ami a mostani árfolyam?Nagyon kemény vagy akkor Te is!!Végén kiderül tényleg hogy az 53-asok a legnagyobb királyok!!Amúgy most akkor már tudom,hogy honnan voltál ismerős,nagyon sokszor szoktál oda beírni régen Te is!
Én is így voltam vele 102 ft-nál, de összeszorítottam a fogam, mert gondoltam, hogy a "nagy " emberek, akik vagyonokkal vannak benne, nem hagyhatják ezt az ótvar árfolyamot és megindítják felfelé. Így is lett. De még sajna, mínuszos vagyok ebben, de már nem sokáig, ( remélem ) !
Te is tudod,hogy mik mentek ott annó!Nagyon kemény volt!Voltak többen,akik úgy voltak vele,mint Te,akik már azt mondták hogy ha 1Ft lesz,ők már akkor sem adják el!De Ti voltatok kevesebben!Rengeteg embert kivéreztettek akik részvényesek voltak!!
IBKR, itt a legkisebb a költség, és ami nagyon fontos, hogy ha nem kereskedsz, csak befektetsz részvényekbe (kvázi parkoltatod), nincs fix havidíj. Én ezért hagytam ott a magyar szolgáltatókat, mert ez az összeg kezdett nagyon combos lenni. Viszont fontos, hogy minimálisan kell értened angolul hozzá, hiába van magyar felülete. Magyar telefonos ügyfélszolgálata is, és tudsz bármilyen tőzsdén kereskedni az egész világon.
Opus is felfelé fog menni tovàbbra is,osztit is fizet,jó cég!Ott 23-ba helyreálltak a dolgok!Sajnos rengeteg ember megszivta vele előtte,de maradtak többen akik kitartottak és nem adták el,és még mindig nem olvadtak ki!Régen ismertem ott is a fórumozó csapatot,a régieket is,rengeteg jó embert lapra tett az a papír,és bedobták a törülközőt!Sokan szerintem tőzsde közelébe se fognak jönni többet,az életbe se!!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.