Szuper!Neked is!Állitólag a szeszgyárak folyamatosan hivják a 4ig központot hetek óta hogy fékezzék meg az emelkedést,mert nagyon veszik a 4ig-esek a Zwack,Törley,Kisüsti,Soproni termékeket,kiürültek a boltok!!A Levente is hívta őket,hogy a szentkirályi mentes víz is visszaesett,be fogja a céget perelni!
Deltába is ment az egymás hülyitése hogy 100 lesz,meg csillagok,azt 71!Epduffer szintén beragadtak páran szerintem,5% nál nagyobb sztorik nem is igen voltak a héten! Alteo,Wabi,Opus,Telekom jól teljesítettek a héten,Richtert nem értem miért ilyen gyenge,Molt tudom miért gyenge,OTP-t meg 4-5% közt mozgatták le föl
Persze,tudom,hogy sokat emelkedett,és belefér egy kis pihenő.A nagy tételeket pedig nem a kisbüfik veszik,úgy hogy 1-2 nagyhal simán felszippantja.Úgyhogy bármi lehet,de én egy plusszos 1380-as zárónak is nagyon örülnék.
Fontos a hurráoptimizmus, fiúk, de azért maradjunk a realitás talaján, rengeteget emelkedett, kis pihenőre szükség lenne. 1400-ig több mint 120ezer darab eladó van!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.