Majd az leszel,mikor kínai alapok és spekik húzzák a papírt 2000ft fölé.Ott majd hintjük nekik :D Az elnyert keretszerződéseknél is rengeteg helyen szerepelt az Invitech is. Valószínű a következő években ki lesz tömve megrendelésekkel. Lassan jöhetne a mai emelkedésnek a 2.hulláma. Jól liftezik a papír. 1066ft és 1,235milliárd forgalom.
Még nem csinálták meg és ennek ugyanakkora az esélye , mint hogy az amcsik vagy az oroszok bejönnek így . Leginkább senki ne jöjjön , inkább a mindennkori magyar állam álljon mögötte
nekem ezt kb akkor mondta egy ismerősöm, hogy a kínaiak a 4ig-n keresztül fognak bejönni a telco-ba. hát megcsinálták. lesz itt még nagy meglepetés. invitech eredményében óriási növekedést várok. ömleni fog rájuk a biznisz.
Jászai lassan 2 éve volt Kínában ahol komoly tárgyalásai voltak. Lehet majd most élesedik az is. A kínaiak már a spájzban vannak! :D Kínaiak valószínű komoly tulajdonosként is részvényesek lesznek. Jászai ezért volt olyan biztos amikor kb.2 hónapja azt nyilatkozta,hogy komoly átrendeződés lesz a részvényesek közt,nagytulajokat vár.
Azért az remélem megvan mindenkinek, hogy invitech=kína. Gyakorlatilag Geli bá olyan gigabizniszt hoz össze, hogy vélhetőleg egész európában beszélni fognak róla. Ha nem is pozitív értelemben. :) Kína, 5G, satelit, telco, IT - ez nekem 1000Ft-os tartomány.
Jómagam is úgy gondolom, hogy lehet örömködni, meg fülig érő szájjal megélni egy ilyen lehetőséget, ami talán csak egyszer van az ember életében. Azért szvsz nem kell előre képzeletben zsákolni a milliókat. Mindennek eljön az ideje. Hosszú még addig az út. Örüljünk minden zöldben pompázó napnak. Ahogy már előttem többen írták... NEM ELADNI, TARTANI! 😊
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.