Én emlékszem,hogy 62körül írta,hogy eladta a játszósat,mert nagyobb esést vár. Utána volt 1-2 hintáztatás a papírban majd 630-nál írta,hogy 670-en eladta az összeset. :D Általában utólag írja,hogy vett még akkor mielőtt elindul 1 papír. Régebben írtuk,hogy másolja be a kötést,mert amit írt,hogy hány db-ot vett,olyan nem létezett a kötéslistában. Na nálam ő onnét teljesen hiteltelen és úgy gondolom,hogy beteg szegény.
A funda pontosan az a dolog ami előbb vagy utóbb de biztosan beépül az árfolyamba...! Lehet ugrálni, adni venni, de akkor könnyen lehet hogy kimarad az ember ha eljön a nagyobb emelkedés az adott papírban! a 4ig jó úton halad, ez látszódni is fog az árfolyamán...!
Te sosem figyelsz? A masterba akkor szálltam be amikor a digi bejelentés után eladtam a 4ig-t még 2600nál. 25% nyerő után szálltam ki, nagyon korán így lemaradtam a 4700ig tartó száguldásról. ez hónapokkal ez előtt volt és be is írtam a fórumba. Azóta ültem a készpénzen. Wabert is beírtam mikor a bejelentés volt, aznap vettem és 10% nyerővel tudtam adni aznap. Delta meg ma volt , kis nyerő is nyerő. Jelenleg egyetlen papír van amit vennék a funda alapján, az a 4ig, de nem veszek , az okokat már sokszor leírtam.
Ott nem várakozás van, hanem várakozásnak álcázott "hisztérikus reménykedés" nincs olyan információ, azon kívül amit rice leírt, amire menne 100-ra. Csak speka. Nekem volt sok 10k deltam. Eladtam, mert rossz érzésem volt a papír kapcsán decemberben. Ment ev-be a pénz. Én nem látok ott változást, ettől még lehet hogy menni fog.
Eladtam 670nél 4ig-t, beszálltam masterba, eladtam beszálltam waberba, eladtam beszálltam deltába , eladtam és még mindig olcsóbban tudok beszállni a 4igbe mint amennyiért eladtam. Ez a lényeg, a pénz kereset. Hiába jobb sokkal fundásan a 4ig ha egyszer ezt nem értékeli a piac.
" Ez a hír többet ér mint ha a 4IG cégeket vásárol?" Ezek szerint igen. 4ig forgalom 6 millió, Delta 60 millió és +5%. Azon sem csodálkoznék ha a delta előbb lenne 100 Ft mint 4ig 700 Ft. Nézz bele a delta fórumba micsoda várakozások vannak. Figyelni kell mindkettőt , ennyi az egész.
Deltáztok itt állandóan. Most tényleg annak örültök,mert a 0,75ft-os papírok egy részét bevonják,de majd lehet megint lesz kibocsátás? A többit bevezetik! Bevezették volna,csak az MNB nem engedte (csalás gyanú miatt)és ezért kényszerből cselekszenek most. Tényleg az,hogy részvényeket vonnak be,amiket majd újra kibocsátanak mert a tulajokat kárpótolni kell,az nagyobb hír mint a 4IG sorra veszi a cégeket? Vegyétek a Deltát,de a végén ne sírjatok majd.
Deltáztok itt állandóan. Mennyire hiteles az a cég aki részvényt bocsát ki,majd a csalás gyanú miatt egy részét bevonja,de majd lehet megint lesz új rv. mert akinél a részvények voltak őket kárpótolni kell. Most ez a nagy hír??? Ez a hír többet ér mint ha a 4IG cégeket vásárol? Delta 1 személyes céget tudott venni,de annak a tulaja is a cégnél dolgozik :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.