Logikus gondolatok! Tegnap mikor olvastam a Forbes cikket valami hasonló fogalmazódott meg bennem is. Nagyon kíváncs vagyok, hogy vakvágány vagy esetleg beletaláltunk?
"Az igazgatótanácsi tagok számára kitűzésre kerülő gazdasági eredmény akkor kerül elérésre, ha legkésőbb 2020. december 31. napjáig a Társaság közgyűlése, vagy igazgatótanácsa dönt a Társaság alaptőkéjének legalább 10.000.000.000 Ft, azaz legalább tízmilliárd forint kibocsátási értékben történő felemeléséről és a tőkeemelést a cégbíróság a cégjegyzékbe bejegyzi. Ebben az esetben az igazgatótanács tagjai részvény alapú díjazásban részesülhetnek, melynek mértéke összesen (valamennyi résztvevő részére együttesen) legfeljebb a fenti tőkeemelést megelőzően a Társaság által kibocsátott törzsrészvények 20%-a lehet." Gondoljátok a semmire javadalmaznák magukat 20%-ban ha nem lenne zsír az a 10Mrd-os apport???
Arra semmit. Nem mérvadó egyelőre szerintem. Az IT közleménye a kgy pontokról, valamint a Lévai család nyilatkozata a felvásárlás ügyében már sokkal inkább érdekel a jövőhéten.
Az nagyon sok mindentől függ, de leginkább a végső részvényszámtól és a biotechscitec közös cég értékétől. Álmodozni és spekuláni, ahogy mondod könnyen lehet, de az árfolyambecsléshez már konkrétabb info-k és adatok is kellenének.
Jól gondolod, kivéve, hogy Hubi csak egy kirakat figura. Szerintem a Biotech USA által nemrég Hollandiában létrehozott (by the way igencsak gyanúsan egyidőben azzal amikor a Nutex elkezdett rendkívüli kgy-ket tartani az év végén :))) !!) Atlas Investment valószínűleg a Nutexbe Hubin keresztül bepumpált készpénzes tőkeemelésekből fogja megvenni a Scitecet és remélhetőleg behozni a Nutexbe. Ezáltal a Biotech lesz a nagytulaj (vagy már az is a háttérben csak még nem tudunk róla), és az is nagyon elképzelhető lenne hogy második lépésben már magát a Biotech-et is apportálnák a cégbe egy közös név alá, mondjuk mint "Atlas Nyrt." vagy mittom én :))) ...
NUTEX részvényesek topikja