Lollllllllllllllll ember! Irónia sincs meg?! Várj leforditom: szándékosan úgy állította be hogy mintha ez nem lenne gond de nyilván tudja mekkora is igazából, és ő jót vihog ezen és az összes futur részvényesen is hogy mennyire látványosan beszoptak a mesét. Ez amúgy egyrészt nem szép dolog másrészt nem szoptuk azért be, csak egy kis turbulencia.
Semmi dolgod nincs állj be a könyvben az éppen aktuális árfolyam alá mert úgyis rádöntik aztán és most jön a csavar történetben az árfolyam felmegy és eladod és ezt minden nap 3 szor három speki papirban eljátszod 10 ezer ftal és megisvan az #egymillió havonta 🧐csak miután eladtad napi csúcson mindenképpen írd be pár fórumba 🙈🥶👩
"Nem ertem mi gond azzal, hogy a nagy sztori elott elad egy belsos ember..." köszi ezt írtam én is kíváncsi vagyok, téged mennyire támadnak majd le ezért
mindig írom a beragadásim is, nem kell hazudni viszont úgy látom a topik már nem ery-ről szól, hanem ellenem megy hát akkor még irigykedjetek, vádaskodjatok, uszuljatok vau:)
Törölt felhasználó2019. 07. 31. 23:35
Nem ertem mi gond azzal, hogy a nagy sztori elott elad egy belsos ember... nem akart sokat nyerni a nagy sztorin... kellet a love cashre... nem ertem mit nem ert ezen sok ember... hat itt nagy sztori lesz csak eppen aki kozek a tuzhoz annak azert kell a penz egy tripla utan es igy fedezte a megmaradt paporjait, toket kivette, nem kockaztat semmit, nem bizza a veletlenre a nagy coin uzletet, aminel a 20%at mar ajandekba is adtak mielott uj coint csinalnak... ami biztosabb lesz, mint az 1napig nem mukodo weboldaluk, amit csak veletlen tortek fel, de majd szuperjo es biztonsagos coint csinalnak... meg lesz palackos viz... amugy a neres sztorival mi lett amivel indult a felbeszeles? Van ner? Nincs ner?
Remélem egyszer megtolti az új Puskást! Esküszöm veszek jegyet 20kert is mert ez jobb mint az összes dumaszinhazas paródia.. Akkor is ha önnagaé XDDDDD
Ja :D Csak a legendás multi alj-csúcs víziókról hallunk, a masszív beragadt pakkokrol s.o.h.a ;) Az az arany cseppet árnyalná a never ending sikersztorit LOL
Futuraqua mert a víz a jövő!