Figyelmeztetem Önt, és tényleg jóindulattal.Ilyeneket ne irogasson mert megjelenhetnek Önnél a hatóságok.Ez nem vicc ám, minden ilyesmit nagyon komolyan kivizsgálnak.Jobb ha megkéri a forumgazdát, hogy törölje, ha nem szeretne magyarázkodni.Üdvözlettel :Toka Úr
Jól látod. Ki voltam picsázva, mert nem tetszett amit írtam.Itt nagyban megy ám a játék. Van akiket fizetnek, van aki önszántából hülye... Írogat mindenki mindent. Most akkor találd ki, hogy ki kivel van.
Pontosan! Utána meg a “jószándékúak” mutogatnak, hogy no lám, látjátok, esik, ómlik, ennyire értékeli a piac, stb. Elkapja a gépszíj az embereket, a para és érzelemből hoznak döntést, aminek látszik az eredménye. És akkor még azokat nem is említettem, akik attól élveznek el, hogy a kisbefektető társaik szívnak az áresés végett, amitől persze Lölőnek még nem igazán lesz rosszabb, de ők azt gondolják igen. Ez olyan, mint amikor a gyerekkel együtt öntik ki a kiskádból a vizet. Ez a mai magyar társadalom :/
Csak kárörvendő, rosszindulatú, "nagyokos" az összes hsz-ed. Végtelenül boldog vagy amiatt, ami itt történik és forgatod a kést azokban, akik valamilyen okból kifolyólag bentragadtak. A lentebb törölt Aldo féle hozzaszólást meg mintha MP írta volna....hogy dögölnének meg ezek a károgó, kárörvendő beszólogatók!
Nincs mit tagadni, nagy forgalommal bezárt 300 alá, harmadszor ment neki, harmadszorra már nem mentették meg. Ki tudja hol lesz az alja, de ha 2023-ban tudott 100-ig esni, akkor most miért ne tudna?
Megint te nyertél! Az örök nyertes... Gondolom a suliban is te voltál a legjobb mindenben... Vagy legalábbis ezt hitették el veled a szüleid és a megkent tanárok. Végülis az önbizalom az már félsiker...
NEW OPUS GLOBAL