szerintem le fog jönni 500-550 közé aztán innen pattan a jelentés előtt/után. Nincs pozim jelenleg, várom hogy lejjebb jöjjön. DE idén szerintem leszünk 650-700 körül!!
-Private Banking friss:-Opus.-Az emelkedő trend felett folytatódott a konszolidáció, enyhe eladói oldali élénküléssel. Ez viszont még nem volt elég ahhoz, hogy megtörje az emelkedő trendet. Az 563-as szint lehet majd egy fontos támasz, egy-két héten belül felér az emelkedő trendvonal erre a szintre, így már ennek a törése is elég lehetne a változáshoz. Viszont ha emelkedés indul, akkor az 593 felfele elhagyása a korábbi csúcs 650 környékének tesztelését is elhozhatja. Ellenállások: 625; 656; 688. Támaszok: 563; 531; 500.
nem értem ezt az uborkaszezon bullshit dumát... kifejtenéd, mégis mire gondolsz? mert én azt látom, hogy amit ti uborkaszezonnak láttok, addig OTP, MTEL, 4IG is ATH-kat döntögetett, hogy csak a nagyobbakról beszéljek... szóval, tényleg kíváncsian várom, hogy mit is gondolsz uborkaszezon alatt, mert a való világban, tudod, amiben élünk, nem igazán volt uborkaszezon...
NEW OPUS GLOBAL