Na ezt magyarázzátok meg nem tudtam rámenni az otp direkt szolgáltatásra délután, jeleztem feléjük , hogy hiba van erre azt mondták, hogy aki telekomos az nem tud rámenni mert a telekom titkosítási rendszerébe van a hiba! Felhívtam a telekomot nem tudnak semmi hibáról átnéztek mindent újraindítottam a modemet próbáltam mobil netről de semi! Visszahívtam az otp- t elmondtam , hogy a telekomnál nem is hallottak ilyen jellegű hibáról és nem is jelezte nekik az otp! Erre a kis hölgy mondja, hogy csak a telekomos ügyfelek nem tudnak rámenni , tudják hogy van hiba de nem tud semmi érdemlegeset mondani! De érdekes módon 17 05 kor minden teljesen jó lett! Nem furcsa egy kicsit?
Ez baromság. Mindenki maga dönti el ,hogy mikor vesz és mikor adja. És ezért másokat okolni. Na én még a barátaimnak sem mondok , jósolok semmit. Mert a végén én lennék a hibás. Aki meg a fórumról tőzsdézik az megérdemli. Persze innen lehet leszűrni jó dolgokat, de mást hibáztatni!?
Ne érts félre,nem bàntàs volt 👍sajnos ilyen a tőzsde .Én is bízok benne hogy feljebb fog menni,sőt tuti ,de én azt érzem hogy lesz még egy kisebb korrekciò 240-270 között.
Rám célzott,de 2-3 hónap múlva kiderül az igazság.A mai emelkedés engem is meglepett!280-nal is elégedett lettem volna.Mindenkinek Szép Derűs hétvégét.
NEW OPUS GLOBAL