Nem hiszem, hogy ezt venné külföldi, ahhoz nem elég likvid. Túl kicsi szerintem. Viszont én várom még a jelentés után 200 fölé...aztán egy kis lecsorgás, aztán megint fel :)
Egy jó sztori a magyar tőzsdén!Izgalmas szintre került az egyik magyar midcap részvény árfolyama, a korábbi kitörési kísérlet után most megint jöhet egy kör felfelé. Ráadásul nem csak technikai szempontból izgalmas a papír, hiszen az árazási mutatók alapján is relatíve alulértékeltnek tűnik a részvény.A fundamentális sztori is erős, nagy növekedés van a cégben, és az elemzők is optimisták a kilátásokkal kapcsolatban. Ráadásul, ha a cég előrejelzése bejön, akkor az elemzői modelleket is alaposan át kell majd írni, ami további felfelé mutató potenciált jelenthet.
Egyszer,a 90-es évek elején már láttam ilyet!! Mindent vettek heteken keresztül,főleg külföldiek,akár ért valamit a papír ,akár nem. Most is vesznek mindent ,napok óta hatalmas emelkedések a nagyoknál és húzzák magukkal a kicsiket is.Akkor nagyon komoly pénzeket lehetett keresni,talán most is így lesz!!Azért vigyázat,mert aki a trend végén vesz,az beragad,vagy bukik!! Sok sikert mindenkinek!
AutoWallis Nyrt+topic